Survivor 2016 - 30.Bölüm Yorumları

Yattara erkek gitmeli diyordu takımdan, o zaman Mehmet'i söylemesi gerekiyor
Yunusun gideceğini düşünüp edayı söyleyeblir? Zaten eda dişini yaptırdıgı için survivorun havası kaçtı
ne guzel ağzı kapalı konuşuyordu "bak ya kızın dişini hala yaptırmadı" diyip yarişmaya dokunmuyorlar diyorduk

Haha, bugun nedense bende uzun sure takildim programa kanal degistiremedim. Rejiyede olmus demek bu

Ya yilmaz ya yunus olarak degerlendirdi.
Ha dikkat etmedim ona.
O zaman Eda suratsızından kurtuluyoruz demek.

Acun survivorun etinden suyundan her şeyini paraya çeviriyor)))

Yattara birinci oldu evde dğeildim yazamdım ya

Ha dikkat etmedim ona.
O zaman Eda suratsızından kurtuluyoruz demek.
Mecburi mehmeti diyebilir Belki. Tekrardan olan adaylari diyemiyorsa geriye ezgi Mehmet ve nagihan kalir. Ben aram kötu diye nagihani söyleyemem demisti

Eda'yı Atakan söylemişti ki zaten bu detayı atlamamak lazım.

Nagihan nasil olduda ust siraya gecti? Elenmesin diye. Mehmete yazik olur giderse

@ABAY_06 ya buraksin bu isleri bagis yapmak istiyorsa sms oylamasindan gelen parayi bagis yapsin sonuclari parayla göstermek nedir hem smslerden daha fazla para gelir zaten

Nagihan nasil olduda ust siraya gecti? Elenmesin diye. Mehmete yazik olur giderse
Geçen senede böyle değilmiydi ya sonuncu olan hep birdahaki hafta eleme tehlikesi oldumu biranda üst sıralarda oluyor ilk sırada ansızın eleniyor.

@ABAY_06 ya buraksin bu isleri bagis yapmak istiyorsa sms oylamasindan gelen parayi bagis yapsin sonuclari parayla göstermek nedir hem smslerden daha fazla para gelir zaten
Aynen zengin parası çok yapsın bağış bol bol.

@Forumdash millet Semih için ütopyada başına gelenler survivorda da başına geliyor yazıyorlar
Ne dusunuyorsun
7 haftadır @beyazsoy 'a da söylüyorum. Gönüllülerin senaryosu aynı ütopya
Semih cafecilere karşı hep haklı çıktı hatırlarsan en son serkan demişti ateş başında tuncaya semihin senin hakkında söyledikleri doğruymuş diye
sonlara doğru da serkaylar nihaller birbirine girer semihe hak verilir

Eda'yı Atakan söylemişti ki zaten bu detayı atlamamak lazım.
Geçen haftanın öcü diyorsun

Nagihan'ı söyledi Yattara, iyi oldu biraz gitme korkusu yaşasın bakalım.