Acuna zırnık vermem ütopyada attiğim oylar haram zıkkım olsun diyorum ama Semihe helal olsun diyorum. Sonuçta adamı izlerken keyif alıyordumİndir görelim indren yokmu @beyazsoy @Forumdash
Acuna zırnık vermem ütopyada attiğim oylar haram zıkkım olsun diyorum ama Semihe helal olsun diyorum. Sonuçta adamı izlerken keyif alıyordumİndir görelim indren yokmu @beyazsoy @Forumdash
Yattara erkek gitmeli diyordu takımdan, o zaman Mehmet'i söylemesi gerekiyor
Yunusun gideceğini düşünüp edayı söyleyeblir? Zaten eda dişini yaptırdıgı için survivorun havası kaçtı ne guzel ağzı kapalı konuşuyordu "bak ya kızın dişini hala yaptırmadı" diyip yarişmaya dokunmuyorlar diyordukYattara erkek gitmeli diyordu takımdan, o zaman Mehmet'i söylemesi gerekiyor
Haha, bugun nedense bende uzun sure takildim programa kanal degistiremedim. Rejiyede olmus demek buCnn'de diğer konuğa bağlanacaklardı yanlışlıkla Survivor'a bağlandılar. Yani reji canlı yayında Survivor izliyor. @mrt-06 @Forumdash @dosimosi @eskici
Ya yilmaz ya yunus olarak degerlendirdi.Yattara erkek gitmeli diyordu takımdan, o zaman Mehmet'i söylemesi gerekiyor
@Forumdash zengin adam hemen indirmiştir.@ABAY_06 paraliymis galiba aga ama @Forumdash sen nasil baktin
Ha dikkat etmedim ona. O zaman Eda suratsızından kurtuluyoruz demek.Haha, bugun nedense bende uzun sure takildim programa kanal degistiremedim. Rejiyede olmus demek bu
Ya yilmaz ya yunus olarak degerlendirdi.
@ABAY_06 paraliymis galiba aga ama @Forumdash sen nasil baktin
Alakm yok mark zuckerbörgle@Forumdash zengin adam hemen indirmiştir.
Mecburi mehmeti diyebilir Belki. Tekrardan olan adaylari diyemiyorsa geriye ezgi Mehmet ve nagihan kalir. Ben aram kötu diye nagihani söyleyemem demistiHa dikkat etmedim ona. O zaman Eda suratsızından kurtuluyoruz demek.
Aynen bağış felan diyor ama bilemedim.
Eda'yı Atakan söylemişti ki zaten bu detayı atlamamak lazım.Yunusun gideceğini düşünüp edayı söyleyeblir? Zaten eda dişini yaptırdıgı için survivorun havası kaçtı ne guzel ağzı kapalı konuşuyordu "bak ya kızın dişini hala yaptırmadı" diyip yarişmaya dokunmuyorlar diyorduk
Geçen senede böyle değilmiydi ya sonuncu olan hep birdahaki hafta eleme tehlikesi oldumu biranda üst sıralarda oluyor ilk sırada ansızın eleniyor.Nagihan nasil olduda ust siraya gecti? Elenmesin diye. Mehmete yazik olur giderse
Aynen zengin parası çok yapsın bağış bol bol.@ABAY_06 ya buraksin bu isleri bagis yapmak istiyorsa sms oylamasindan gelen parayi bagis yapsin sonuclari parayla göstermek nedir hem smslerden daha fazla para gelir zaten
7 haftadır @beyazsoy 'a da söylüyorum. Gönüllülerin senaryosu aynı ütopya Semih cafecilere karşı hep haklı çıktı hatırlarsan en son serkan demişti ateş başında tuncaya semihin senin hakkında söyledikleri doğruymuş diye sonlara doğru da serkaylar nihaller birbirine girer semihe hak verilir@Forumdash millet Semih için ütopyada başına gelenler survivorda da başına geliyor yazıyorlar Ne dusunuyorsun
Geçen haftanın öcü diyorsunEda'yı Atakan söylemişti ki zaten bu detayı atlamamak lazım.