Yalan söylediğini nereden biliyorsunSerkaya bak nasil yalan söylüyor semih kazansaydi menemeni yemezdim diyor oysa ki kazansaydi hemen saldirirdi bundan cok eminim kaybedince artistlik olsun diye böyle konusuyor
Vallahi iki kez izleyince olayı anladim programın başını kaçırdım dedim ama onla alakası yokmus. acun damlanın ortalığı karıştırdığı sahabeleri atmış. )))Nolmuş bunlara? Acun korusun kızı yaa nerde bu acun :bagır )
Ne çabuk değil son olayları anlamadın sanırım. anlamam da zor acun montajla anlaşılmaz kilmis. damla kızlar arasındaki konuşmanin sadece memis ve Nihal kısmını serkaya yetiştirmiş))) serkayin program basli Nihal ve memise cemkirmesi bundanmis. kız kendi dediklerini soylememis. zaten program başında damla Nihal benimle konuşurum mu bilemem demişti sebebi buymuş. ben de ilk başta neden böyle konuştu damla diye düşünmüştüm)))Bu efecan ne iki yüzlü birisi ya bir damlanin yaninda ona hak veriyor gizemlerin yaninda onlara hak veriyor
@beyazsoy aylin konusunda damlaya hak veren sen degil miydin ne cabun fikrin degisti de aylini yedi simdi de diger kizlari yemeye calisiyor diyorsun
Yok kural gereği rakip takıma veremez. ödülü kızlara verır yemez. yemek paylaşmak serbest@beyazsoy bu acik bir sekilde ortada kazanilan ödülü yemiycek birisi yok survivorda o ödül takim ödülü her ne kadar bir kisi kazandiriyor olsa bile onu zaten yemek zorundalar acun her türlü yedirir ve de yerdi zaten bos konusmasin
Ohh bee acunun montaj hilesini fark ettiğine sevindim ütopyada da bunu tuncike çok yapmişlardı. Finale kesin isimler atakan, semih damla nagiVallahi iki kez izleyince olayı anladim programın başını kaçırdım dedim ama onla alakası yokmus. acun damlanın ortalığı karıştırdığı sahabeleri atmış. )))
Damla'nin aylini yolama nedeni şimdi anlaşıldı. kız çekemiyor adada güçlü kız görmeye aynı negihan'in güzel versiyonu yada Mervenin kopyası bütün bireysel yarısana sporcular böyle mi diye düşünmeye basladim. bireysel yarışa yarışa birinci ve tek olmaya alışıyorlar. malum negihan da seda sakatlanınca hemen kulis yapıp yollamaya çalışmıştı
Kısaca negihan neyse damla da aynıymış.)))
Damla aylini yokama nedeni nihalin oyunun yüksek olduğu için demişti ama mermisi de yollayabikirdi. şimdi ikinci güçlü kız memisi yemek için planlar kuruyor ama Nihal yer seni damla memis saf ama arkasında Nihal var. kız ibs'de en kötü giyen en kız olarak ikinci olmayı başardı senin oyunlarını mi çözemeye çek))))
Valalhi acunun günahını almak istemem belki çekemediler ama ciddi tartışma olmuş sinirlenmisler falan çekilmemesi garıp (programın başını izlemedim belki gösterdiler) bu sahneleri izleyip zor çözülürdü ama programın ortalarında biraz açıldı konuOhh bee acunun montaj hilesini fark ettiğine sevindim ütopyada da bunu tuncike çok yapmişlardı. Finale kesin isimler atakan, semih damla nagi
Sinsilik konusunda Semih uzman tabi o konuda Semih ordinaryüs biz onun kadar kolay çözemeyiz olayı)))@beyazsoy gerçeği görüyorsun yavaş yavaş Semih'in Damla hakkındaki sinsi düşüncesi de doğru çıkmış oldu
Nerden okuyonHer seferinde mesajlarınızı Atacan diye okuyorum şu Atakan elense de kurtulsam.
Tapatalk'da konuya girmeden de gözüküyor ya. .ss Birde akış bölümünden.Atakan yaa ezgiye aşık olmuş başındaki badana sevgilisine ait diyorlardı guya ezgiye rezil olmamak için coconat kavgası ettiler boş yere
Nerden okuyon
Şaka mımgerçek mi aafssdahaCnn'de diğer konuğa bağlanacaklardı yanlışlıkla Survivor'a bağlandılar. Yani reji canlı yayında Survivor izliyor. @mrt-06 @Forumdash @dosimosi @eskici
Farkımız Kim eleniyor? Yunus gidiciCnn'de diğer konuğa bağlanacaklardı yanlışlıkla Survivor'a bağlandılar. Yani reji canlı yayında Survivor izliyor. @mrt-06 @Forumdash @dosimosi @eskici