Survivor 2016 - 30.Bölüm Yorumları

Nagihan kazandı, Atakan da kazanırsa çifte sevinç olacak ünlülere hadi inşallah. :D

Atakan kılpayı kazandı. :D Haydi 2'de 2 yap reyiz. :Z

Tantimda Atakan bagiriyordu arkadaslarinin yaninda. Sanki kaybetme bagirmasiydi

Ve Atakan kazandı. :Z Geçmiş olsun Semihçike :A

Harikasin Atakan. Semihede tebrikler. Takimi dökuldu. Adam guzel sirtladi finale kadar geldi

Damla programın başında Nihal benle konuşur mu bilemem demisti. anlamamıştım niye böyle dedi diye meğer damla kızlar aralarındaki konuşmaların sadece Nihal ve memişin dediklerini aktarmış serkaya )) damla hem rahatsız olacak hemde suçu başkasına atacak damlanin gerçek yüzü cikiyor)))

Son düzenleme:
Serkaya bak nasil yalan söylüyor semih kazansaydi menemeni yemezdim diyor oysa ki kazansaydi hemen saldirirdi bundan cok eminim kaybedince artistlik olsun diye böyle konusuyor :F

Damla, aylini yedi diğer kızları da yemeye çalışıyor))))

Damla programın başında Nihal benle konuşur mu bilemem demisti. anlamamıştım niye böyle dedi diye meğer damla kızlar aralarındaki konuşmaların sadece Nihal ve neymişin dediklerini aktarmış damlaya))) damla hem rahatsız olacak hemde suçu başkasına atacak)))
Nolmuş bunlara? Acun korusun kızı yaa nerde bu acun :bagır:( :A )

AA bunlar ne ara kavga etmisler. Gönulluler simdiden dagiliyorsa vay hallerine. Dokunulmazlik kaybedilince dusunemiyorum