Survivor 2016 - 30.Bölüm Yorumları

Yattara erkek gitmeli diyordu takımdan, o zaman Mehmet'i söylemesi gerekiyor (b)
Yunusun gideceğini düşünüp edayı söyleyeblir? Zaten eda dişini yaptırdıgı için survivorun havası kaçtı:F ne guzel ağzı kapalı konuşuyordu "bak ya kızın dişini hala yaptırmadı" diyip yarişmaya dokunmuyorlar diyorduk:F

Cnn'de diğer konuğa bağlanacaklardı yanlışlıkla Survivor'a bağlandılar. Yani reji canlı yayında Survivor izliyor. :D @mrt-06 @Forumdash @dosimosi @eskici

CeLrd03XIAIJkY0.jpg
Haha, bugun nedense bende uzun sure takildim programa kanal degistiremedim. Rejiyede olmus demek bu

Yattara erkek gitmeli diyordu takımdan, o zaman Mehmet'i söylemesi gerekiyor (b)
Ya yilmaz ya yunus olarak degerlendirdi.

Haha, bugun nedense bende uzun sure takildim programa kanal degistiremedim. Rejiyede olmus demek bu

Ya yilmaz ya yunus olarak degerlendirdi.
Ha dikkat etmedim ona. :D O zaman Eda suratsızından kurtuluyoruz demek. :A

Acun survivorun etinden suyundan her şeyini paraya çeviriyor)))

Yunusun gideceğini düşünüp edayı söyleyeblir? Zaten eda dişini yaptırdıgı için survivorun havası kaçtı:F ne guzel ağzı kapalı konuşuyordu "bak ya kızın dişini hala yaptırmadı" diyip yarişmaya dokunmuyorlar diyorduk:F
Eda'yı Atakan söylemişti ki zaten bu detayı atlamamak lazım. :A

Nagihan nasil olduda ust siraya gecti? Elenmesin diye. Mehmete yazik olur giderse

@ABAY_06 ya buraksin bu isleri bagis yapmak istiyorsa sms oylamasindan gelen parayi bagis yapsin sonuclari parayla göstermek nedir hem smslerden daha fazla para gelir zaten :D

Nagihan nasil olduda ust siraya gecti? Elenmesin diye. Mehmete yazik olur giderse
Geçen senede böyle değilmiydi ya sonuncu olan hep birdahaki hafta eleme tehlikesi oldumu biranda üst sıralarda oluyor ilk sırada ansızın eleniyor.

@ABAY_06 ya buraksin bu isleri bagis yapmak istiyorsa sms oylamasindan gelen parayi bagis yapsin sonuclari parayla göstermek nedir hem smslerden daha fazla para gelir zaten :D
Aynen zengin parası çok yapsın bağış bol bol.

@Forumdash millet Semih için ütopyada başına gelenler survivorda da başına geliyor yazıyorlar :D Ne dusunuyorsun
7 haftadır @beyazsoy 'a da söylüyorum. Gönüllülerin senaryosu aynı ütopya:F Semih cafecilere karşı hep haklı çıktı hatırlarsan en son serkan demişti ateş başında tuncaya semihin senin hakkında söyledikleri doğruymuş diye:F sonlara doğru da serkaylar nihaller birbirine girer semihe hak verilir:F

Eda'yı Atakan söylemişti ki zaten bu detayı atlamamak lazım. :A
Geçen haftanın öcü diyorsun :F

Nagihan'ı söyledi Yattara, iyi oldu biraz gitme korkusu yaşasın bakalım. :F