Maskeli Fedai
Favori Üye
İyice saçmaladım.Yahu adamınhepsi coconat adam niye gidip çalsın onların kokonatlarını.Sen buna inanıyon mu cidden ? Ekşiciler gibi konuşmaya başladın sürekli içlerinden birisi almış hüpletmiş suçlu Semih hadi ordanSemih herkese pirinç hırsızı diyor ama)))
Sen programı izlemeden Semihin huyunu kapmış Semih fanlarin laflarına bakıp konuşuyorsun. psikolojik kanıtlarım ortada. ikincisi mantıki kanıtım da var. bu olay yaşandığında kızlar uyuyor zaten uyanık olsalar bile kokonat acamiyorlar. ayrıca cantanda değil (Semih fanlari buraya getiriyor konuyu izlemedigin için anlayabiliyorum şeni))) kütüğün üstünde Ibrahimin yarı açılmış kokanatlardan biri kayip. herkes uyurken ve geçen gün Semih princlerim çalındı diye kızları suclamisken bu kokonatkari kim aldi ve ilk kez böyle bir olay yaşanıyorsa hala yok diyorsan Bilemem semihin gerçekleri çarptırdığı yaşlanana başvurduğunu kaç kez gösterdim bu emek hırsızlığı bunu yapan birinin kokonat çakmış çok mu
Nihal mesela kaç kez seninle program başı konuşmuş hatta serkay ile kavgaliyken semihe yemek götürmüştü gördüğün üzere on yargı yok bir iki kişi beyin ameliyatı yapacağım laflarına tilt olduğu açık yada olabilir bundan doğal bir şey olamaz Kimin beynini ameliyat yapiyorsun belki adamlar çok sakin insanlar çıkacak demek ki Semih önceden on yargılı ve planlı gelmiş. adaya sürekli beyin ameliyatı yaptmak içi fırsat arıyor (bu ameliyata ayıracağı beynini bence pazullara harcasa daha çok oyun kazanabilir çünkü pazzul olunca pazullar semihe beyin ameliyatı uyguluyor gibi)))))
Yahu Serkay efendi biz önyargıyla geldik dedi adama ne yaptıkları ortada her türlü çirkinliği küfürü falan ettiler.Yahu Nihal Semihin hakkı olan pilavı hüpletti.Hala getirdi diyorsun
Beyin ameliyatı ohoho Yattaranın korkmuyorum korkutuyorum açıklamasını örnek göstereyim bende.Tamamen ezbere konuşuyorsun