Survivor 2016 - 27. Bölüm Yorumları

Babamdan dolayı izleyemiyorum nasıl gidiyor yarışma birde nette sorun var

Ne Üzülecegim bir ezgi var ünlülerde hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor biraz da yattara. acıkınca bir birilerini yiyorlar bunlar aç kalmaz))))
Ya aa yok sana laf söyledim :F dun demiştim yaa acun ünlülere daha çok acısın seyirciler filan diye o konuşmanın devamı :X

İçi seni dışı @dogu yu yakar)))

İçerde içi güzel kaç kişi var Alllah aşkına
Sen de damla fanısın zaten :A

Ya aa yok sana laf söyledim :F dun demiştim yaa acun ünlülere daha çok acısın seyirciler filan diye o konuşmanın devamı :X

Sen de damla fanısın zaten :A
Eleştirdigim oldu damlayi kaba bir yapısı var. zafere tencere yıkma olayını iki kez yazdim. ama diğer kızlara bakinca çok farkı yok

Ünlülere acımadim hak ediyorlar

Bu arada damla severlerse köyü haber sevgilisinden mektup gelmiş)))) artık damla fani kalmaz Orçun üstelik ismi))))

Görüyormusun @beyazsoy semih aşk kurre fanlarına özel sahneler :A birde bunu ziyarette düşün:F

Twittera bakın kurrenin yeni lakabı kelebek der fanlar :F

Oha lan Semih'i ağlatabilen bir insan evladı varmış :D

Semih yine Polat Alemdar'dan alıntı yapıyor; "Ben tehdit etmem pişman ederim!" :A ADAMLIK Paçadan akıyor reis :A

Semih prim yaptı yine küre uzerinden))) Semih ile küre niye iyi anlaşılıyor

Bu arada annesinin babasının mesajına duygulanmayan Semih kürenin mektubunda duygulandi. demekki neymiş insan sevdiğini duyunca duyguanirmis Semih de sıradan bir insanmış)))

Hacı, Gönüllüler'den Efe, Serkaç falan uyuz oluyorum onlara. Semih'i de onlara karşı savunuyorum zaten. Damla'da ada da en beğendiğim kız.

Ünlüler'e gelince Atakan ve Nagihan'ı tutuyorum ama onlarında türlü türlü huyları var. İkisi de dedikoducu, ben dedikoducuları sevmiyorum forumda da var öyle tipler. :)

Duygulanmıştı sanırım. Ayrıca her erkek ağlamak zorunda değiL.
Bazı şeyleri içinde de yaşayabilir. :)