Gönüllüler kazandı.
Ne yanlışını gördün kızın yav?İnsanın içi güzel olsun
Ne yanlışını gördün kızın yav?İnsanın içi güzel olsun
Seni kınıyorum Damla'yı sevmeyen insan da sevemezİnsanın içi güzel olsun
Yaaa sen de mi brütüs
Biz hapşuralım sen çok yaşa DamlaBence sevilir ya
(BANLATAMADI )Hepinizi banlatacam siz hepiniz ben tek
Finali görsün tabi acun borç bilsin hatta cocugu rezil ettiler
Bir sözü damlaya coverlamişsin ama yani damlayı sen burda naptınSeni kınıyorum Damla'yı sevmeyen insan da sevemez
Biz hapşuralım sen çok yaşa Damla
Bunun komplo ile ne ilgisi var sevgilisi değil mi gelecek tabi babası annesi yaşlıHiç birşeyi yok işte primciliği haricinde bak buraya da yazıyorum ailelerle görüşme oluyor ya hani adaya aile geliyor, Kurre o zaman da gelir @beyazsoy sen bunu komplo senaryosu olarak ele al
Tamam tamam acıdım banlatmıcam abilik bende kalsın(BANLATAMADI )
Ablası var abisi var karısı desen anlarım kurre ve semih aşkına sahip cıkan fanlara özel bölüm olacak o zamanki bölümBunun komplo ile ne ilgisi var sevgilisi değil mi gelecek tabi babası annesi yaşlı
Şu ütopya finali faciaydı resmen .SSFinali görsün tabi acun borç bilsin hatta cocugu rezil ettiler
Damla Can'dır gerisi tıraş Semih dahil @Maskeli FedaiBir sözü damlaya coverlamişsin ama yani damlayı sen burda naptın
Ne Üzülecegim bir ezgi var ünlülerde hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor biraz da yattara. acıkınca bir birilerini yiyorlar bunlar aç kalmaz))))Ünlülere iyice acıdık mı? Kaç gündür yemek yemediler iletişim ve haberleşme oyununu da alamadılar. Üzülüyormuyuz @beyazsoy
Bencede yemek Ödülü'de olmalıydı..hiç olmazsa atıştırmalık birşey olabilirdi..İnsan biraz yemek de verir, böyle kuru kuruya mektup mu yani?
Ailesi ekranda görünmeyi sevmiyor zaten. acun da ister gelsin reyting sonuçtaTamam tamam acıdım banlatmıcam abilik bende kalsın
Ablası var abisi var karısı desen anlarım kurre ve semih aşkına sahip cıkan fanlara özel bölüm olacak o zamanki bölüm