Aynen, mesela ben olsam ben de ağlamam öyle hiç birine. Duygulanmam da şimdi yalan söylemeyeyim, böyle ön yargılar gereksiz bence.Duygulanmıştı sanırım. Ayrıca her erkek ağlamak zorunda değiL.
Bazı şeyleri içinde de yaşayabilir.
Olacak o kadar herkesin sevgilisinde mektup gelmişGörüyormusun @beyazsoy semih aşk kurre fanlarına özel sahneler birde bunu ziyarette düşün
Twittera bakın kurrenin yeni lakabı kelebek der fanlar
Bakıyorum da fanın oldugun kızın sevgilisini hemen kapmişn kara listede miEleştirdigim oldu damlayi kaba bir yapısı var. zafere tencere yıkma olayını iki kez yazdim. ama diğer kızlara bakinca çok farkı yok
Ünlülere acımadim hak ediyorlar
Bu arada damla severlerse köyü haber sevgilisinden mektup gelmiş)))) artık damla fani kalmaz Orçun üstelik ismi))))
Aga yapma ya anne nasıl sevilmez abartıyon bazı şeyleri ))Demek annesini o kadar sevmiyormus)))
Annesininkide duygulanmadiDuygulanmıştı sanırım. Ayrıca her erkek ağlamak zorunda değiL.
Bazı şeyleri içinde de yaşayabilir.
Semih içinde yaşıyor bazı şeyleri. Pek belli ettirmiyor.Annesininkide duygulanmadi
Dün yazdığım gibi oldu işte acun çok kayden takıma balık veriyor. zıpkın kırılmıştı üstelik)) takımlar esitlensin diye hep yapiyor bunuBu balık sahnesini de @beyazsoy savunursa pesssss daha uğraşmıcam (kesin ugraşmasın der yine savunur)
Bakıyorum da fanın oldugun kızın sevgilisini hemen kapmişn kara listede mi
Küre konusunda pek içinden yaşamıyor sorun buradaSemih içinde yaşıyor bazı şeyleri. Pek belli ettirmiyor.
Fani olsam nihalin olurum ibs çok iyiydi iyi laf sokuyordu (Nihali eleştirdiğimi gördün mü))) ama damlayi çok eletirdim. sen de tüm erkekleri acun dahil damlaya yaziyon)) bence burada başka bir psikoloji var gibi)))Bu balık sahnesini de @beyazsoy savunursa pesssss daha uğraşmıcam (kesin ugraşmasın der yine savunur)
Bakıyorum da fanın oldugun kızın sevgilisini hemen kapmişn kara listede mi
Muratın elenmesinde de zorla tutmuştu kendini çok duygusal mesaj olsa ağlaması geliyorKüre konusunda pek içinden yaşamıyor sorun burada
Ama vicdansızlık oluyor kemik ve deriymş... Yılmaz giderse izlemem aagsadshsNagihan alem ya.
Balıkların lafını yapmaları yanlış bence, Atakan tuttu size vermek zorunda da değil. Verdiğine şükür etsinler.
Semih sevmiyor adam da o kadar ego var ki annesi onu sürekli sevince annesinin sevmesini mecburi görüyor iste. şımartılmışen küçük çocuk psikolojisi sanırım ablası da var evin kralı olarak büyümüşAga yapma ya anne nasıl sevilmez abartıyon bazı şeyleri ))
Zaten şu an takımlar Sakatlar X GönüllülerAma vicdansızlık oluyor kemik ve deriymş... Yılmaz giderse izlemem aagsadshs
Atakan tutmadı acun verdi ondan lafını yapıyor)))Nagihan alem ya.
Balıkların lafını yapmaları yanlış bence, Atakan tuttu size vermek zorunda da değil. Verdiğine şükür etsinler.
En duygusal ve en gerçek anı kesinlikle muratın gitmesiydi. Kurre elendiğinde sadece yüzünü kapadıMuratın elenmesinde de zorla tutmuştu kendini çok duygusal mesaj olsa ağlaması geliyor
Acun'um yapmaz öyle bir şey.Atakan tutmadı acun verdi ondan lafını yapıyor)))