Survivor 2016 - 27. Bölüm Yorumları

Bu balık sahnesini de @beyazsoy savunursa pesssss :F daha uğraşmıcam (kesin ugraşmasın der yine savunur:A)

Eleştirdigim oldu damlayi kaba bir yapısı var. zafere tencere yıkma olayını iki kez yazdim. ama diğer kızlara bakinca çok farkı yok

Ünlülere acımadim hak ediyorlar

Bu arada damla severlerse köyü haber sevgilisinden mektup gelmiş)))) artık damla fani kalmaz Orçun üstelik ismi))))
Bakıyorum da fanın oldugun kızın sevgilisini hemen kapmişn:A kara listede mi:F

Bu balık sahnesini de @beyazsoy savunursa pesssss :F daha uğraşmıcam (kesin ugraşmasın der yine savunur:A)

Dün yazdığım gibi oldu işte acun çok kayden takıma balık veriyor. zıpkın kırılmıştı üstelik)) takımlar esitlensin diye hep yapiyor bunu

Nagihan alem ya. :F

Balıkların lafını yapmaları yanlış bence, Atakan tuttu size vermek zorunda da değil. Verdiğine şükür etsinler.

Eda'yı gördünüz mü ahahah extra diyip sakladı :F halk yılmazın yanında yedirtmeyik:F

Fani olsam nihalin olurum ibs çok iyiydi iyi laf sokuyordu (Nihali eleştirdiğimi gördün mü))) ama damlayi çok eletirdim. sen de tüm erkekleri acun dahil damlaya yaziyon)) bence burada başka bir psikoloji var gibi)))

Aga yapma ya anne nasıl sevilmez abartıyon bazı şeyleri :)))
Semih sevmiyor adam da o kadar ego var ki annesi onu sürekli sevince annesinin sevmesini mecburi görüyor iste. şımartılmışen küçük çocuk psikolojisi sanırım ablası da var evin kralı olarak büyümüş