Diyelim oylamada Eda'nın ismi çıktı. Tuğba da aynı ismi söyleyebilir mi, yoksa başka bir isim mi söylemek zorunda?Yarıdan coğunu göstermiyor:/
Diyelim oylamada Eda'nın ismi çıktı. Tuğba da aynı ismi söyleyebilir mi, yoksa başka bir isim mi söylemek zorunda?Yarıdan coğunu göstermiyor:/
Gizem Kerimoglu tam senlikTam anlamıyla kimseyi desteklemiyorum. Biraz daha zaman geçsin bakalım?
Bakıyoruz şimcikGörmedim ama Yilmazindır bence
En cok kimin ismi cikti kesin Edanin?
Gizem Kerimoglu tam senlik
Başka söylecek. 3 kişi çıkması lazım(mış)Diyelim oylamada Eda'nın ismi çıktı. Tuğba da aynı ismi söyleyebilir mi, yoksa başka bir isim mi söylemek zorunda?
Tm tmBu yaptığın olmadı ama. İnsan düşmanına reva görmez Gizem Kerimoğlu'nu?
Damla ve Aylin'i beğeniyorum ama hiç soyinmiyler.Tm tmSana kız yok
Keske soyunsalar.ssss Benimki bilirsin Gizem KDamla ve Aylin'i beğeniyorum ama hiç soyinmiyler.
Çok çirkin neresini beğeniyorsun? Olmamış like'ına bastım.Keske soyunsalar.ssss Benimki bilirsin Gizem KFavorilerimde Semih ve Atakan
Soyunmayı filan unut hacıDamla ve Aylin'i beğeniyorum ama hiç soyinmiyler.
Eskiden kızlar mayoyla falan denize giriyorlardı şimdi hiçbiri yok. Üstlerinden tişörtlerini bile çıkarmıyorlar, güzelim Aylin'i göremeden gitti. Acun deniz oyunu da koymuyor ki.Soyunmayı filan unut hacırtuk tepeden bakıyor
Yılmaz Morgül bile daha güzel
Ama tartişmayı Serkaçlar başlattıserkaç tane 5-6 tane atamadı.Semih için hepisi bir semih tek
Aynı isyanı yakın zamanda bi yerde daha görmuştumEskiden kızlar mayoyla falan denize giriyorlardı şimdi hiçbiri yok. Üstlerinden tişörtlerini bile çıkarmıyorlar, güzelim Aylin'i göremeden gitti. Acun deniz oyunu da koymuyor ki.
Hayırrr Serkayla kavgadan sonra Semih hala hıncını alıyordu anlamında Serkaylar başlattı dedim. Semih için o kavganın defteri kapanmamişti hemen devam etmeliydiSerkay başlatmadı başlatan semihti nihal atamayınca laf attı onlara
serkayda bunu dedi evet serkay atamadı ama semihin laf atması
yanlıştı çünkü kendiside 6 taneyi dışarı atmıştı
Dudağı falan çok kötü makyajsız sokağa çıkmasın? Ayrıca kız da hiç üst beden deyim gerisini sen anla, ondan yok.
Tm tartısmayalım Gizemime laf yokDudağı falan çok kötü makyajsız sokağa çıkmasın? Ayrıca kız da hiç üst beden deyim gerisini sen anla, ondan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?