Geçen sene sevdiklerimi yazdım begüm ve biraz bernanin kişiliği sahiciydi.. Bu yarışmada yunus ile yattaranin kişilikleri iyi gonuklerden de Ibrahimin yanlisinin görmedim@beyazsoy karakterini bilemem ama yarislarda iyi adam kabul etyok artik sen hasana da mi takmistin merak ediyorum sen her yarismaciya illa ki bir laf atiyorsun hic sevdigin bir yarismaci yok mu senin
![]()
Sen bu saatte yatarmıydın ya .)))Bugün Günlerden Hakan Hatipoğlu
Erken uyuyayım da izleyeyim o eşsiz yorumlarını özledim![]()
Söz konusu Hakan abiyse yatarız agaSen bu saatte yatarmıydın ya .)))
İyi sen varsan sorun yok.Bu arada seninkinin devamlı somurtkan yüzü hiç değişmiyo
Üşendim laaa
Yani bu tv programı acun da bir oyuncu kaç kez dedim)) adamlar smsleri biliyor ona göre kimi yukarı çekmek istiyorlarsa ona sms atıyor sonucta sms paraları acuna gidiyor)))Parantez içi +1000000000000000000000 katılıyorum. Programı da bu şekilde yönlendirmiş oluyor zaten.
Ben kıl kapardım nedense geçen seneden Hakan'a hiç haz etmezdim.Söz konusu Hakan abiyse yatarız agaAdam gibi adam ne kadar zamandır tvde göremedim kendisini
![]()
Kargo bekliyorum aga kapıyı açan yok uyuyayım da uyanayım erkendenBen kıl kapardım nedense geçen seneden Hakan'a hiç haz etmezdim.Sen baya baya erken yatıyon gelişme var.
Reis başları felan bilmiyorum ne zaman denk gelsem kızda bir karış surat sonurtup duruyor yarışmalardada pek başarılı değil sanki izleyebildiğim kadarıyla.Dişi kırıldı ne yapsın reis![]()
Ne kargosu bu saatte senin işlerinede akıl sır erdiremiyorum ben.Kargo bekliyorum aga kapıyı açan yok uyuyayım da uyanayım erkendençok enteresan bir neden ama durum bu
![]()
Çeşitli alet edevat zavazingoNe kargosu bu saatte senin işlerinede akıl sır erdiremiyorum ben.![]()
İyi nası alet bunlar tanıdıkmı.Çeşitli alet edevat zavazingo![]()