Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@ABAY_06 parcaladigi falan yok aga sadece bir tık daha iyi o da olsun o kadar kosucu kız ama damla da yeniyor onu normal yani :D

@ABAY_06 parcaladigi falan yok aga sadece bir tık daha iyi o da olsun o kadar kosucu kız ama damla da yeniyor onu normal yani :D
Valla bilmiyorum ne zaman denk gelsem kız parçalıyor valla senin Damla fena değil ama gelişmesi lazım yoksa Nagıhan fena yapıcak bütün kızları benden söylemesi.))))

@ABAY_06 nagihan bir sey yapamaz aga :D bu arada yukarda sormussun söyliyim ebru elendi :D

Atakan'ın Eda'yı söylemesi normal kız hem oyunlarda iyi değildi hem de bir anda taraf değiştirdi. Ebru'nun gitmesi takım adına büyük kayıp değil ama Atakan'ların eli zayıflayacak artık konseyde.

Birazda sessiz durmak etliye sütlüye karışmamak. Onu da ekle. :A
Öyle sessiz biri değildi çoğu tartışmanın içindeydi. zaten sinanmamış felsefe felsefe değildir. Köşesinde herkes iyi olur. Kız ilk başta turabiye ayar üstüne ayar veriyordu.. Turabi ve yancısı kızı yamacık olarak niteliyordu ama sonra turabi ne dedi Yanılmışım kız harbi iyiymiş. Zaten iyilik felsefesiyle turabiye sonlara doğru hafif adam bile etti.. Finalde biraz begüm bana düzgün davrandı dediği aklımda kaldi

Son düzenleme:
@beyazsoy vaaay ben sorunca cevap yok harun sorunca cevap var demek öyle hee ayip ettin yani :F ayrica sadece begüm mü iyi insan digerleri iyi insan degil mi :D

@beyazsoy vaaay ben sorunca cevap yok harun sorunca cevap var demek öyle hee ayip ettin yani :F ayrica sadece begüm mü iyi insan digerleri iyi insan degil mi :D
Hacı Tapatalk da yazıyorum sen etiketliyorsun ve cebe gelmiyor.. Alintilayinca bildiri geliyor.. Kötü dudunmeyelim iyi düşünelim))))

@beyazsoy turabiye kötü davranmayinca turabi de öyle dedi yoksa turabi ona öyle demez :D

@beyazsoy hmm anladim bende mobilim alinti yapinca bildirim gitmiyor :D

@beyazsoy turabiye kötü davranmayinca turabi de öyle dedi yoksa turabi ona öyle demez :D
İlk başta yapmacık deyip kızı göndermek istedi turabi ve begumde turabi ve yancisina ayar üstüne ayar verdi ve yıldızı parladı sonra turabi hasana sardı.. Begüm hasanın yanında yer aldı.. Sonra turabi begumu tanıyınca(malum ödül oyunlarında bol vakit geçirdiler) yanıldığını anladı.. Begümün felsefesinde kendine kötülük de etse de biri Haklıysa haklı demek vardı.. Turbinın haklı oldu yerlerde begüm savununca turabi begumu daha iyi görünce linkini verdiğim konusmayi yaptı.. Hatta turabiyi iyileştiren de begumdur.. Son finalde tek begüm bana nasıl davranmam gerektiğini söyledi diğerleri beni dışladı deyip puan kazandı)))