Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Veee Nagınin seçtiği isim elenir :oley:
Previously on Survivor - Atakan:"yazacağımız ismi biliriz:A naginin ne dediği önemli değil" (gibi bişey demişti)

Bugün Günlerden Hakan Hatipoğlu :)

Erken uyuyayım da izleyeyim o eşsiz yorumlarını özledim :D

@beyazsoy karakterini bilemem ama yarislarda iyi adam kabul et :D yok artik sen hasana da mi takmistin merak ediyorum sen her yarismaciya illa ki bir laf atiyorsun hic sevdigin bir yarismaci yok mu senin :F
Geçen sene sevdiklerimi yazdım begüm ve biraz bernanin kişiliği sahiciydi.. Bu yarışmada yunus ile yattaranin kişilikleri iyi gonuklerden de Ibrahimin yanlisinin görmedim

Süpeer oldu bu, Tugba elenmedi. :)

"Bazi insanlar candir. Bazi insanlar ise deterjandir". Hahahaha Allah iyiligini versin Yilmaz Morgül.

Acun fragmani hemen koydu fragman güzel ama yilmaz yine sacmaliyor :F

Parantez içi +1000000000000000000000 katılıyorum. Programı da bu şekilde yönlendirmiş oluyor zaten.
Yani bu tv programı acun da bir oyuncu kaç kez dedim)) adamlar smsleri biliyor ona göre kimi yukarı çekmek istiyorlarsa ona sms atıyor sonucta sms paraları acuna gidiyor)))

Tek böyle değil mesela gönüllüler güç oyunları kazanıyor ona göre seçim yapıyor oyunlara mudehale ediyor bazen en gucluleri yaristirken bazen yarıştır miyor.. Burası olimpiyat değil tv programi

@beyazsoy iyi bari sevdigin kisilerde varmis ama onlari hic savunmuyorsun hep baskalarini elestiriyorsun :D