Survivor 2016 - 18. Bölüm Yorumları

Semih damlaya 5de 2yaptin rezil oldun diyor Semih sürekli her oyunda bu performansta komik adam üstelik damla atakana karşı iki oyun kaybetti

Arkadaşlar damla laf söyledi dedi ben de döndün baktım damlanın tek dediği laf yeri gelir ben karar veririm oturursun yerinde dedi

Buna karşılık Semih
Rezil oldun deyip kışkırttı sonra dedikodu olarak gizemle...

Semih:Damla da çok yanar döner sinsi bak gözler hep böyle arayışta

Diyor buradaki arkadaşlar semihi aziz damlayı dünyanın en kötü kızı yaptı.

Semihcilik böyle. Bir şey demek bulaşıcı sürekli algı çalışması))))
Sen şimdi damlayı neden övdün ki:X atakana yenildi diye:F atakana Semih de yenılıyor nerdeyse hepsi de yenılıyor. Hepsi mukemmel mi yarişiyor:F burdan damlayı övme:F

Sen şimdi damlayı neden övdün ki:X atakana yenildi diye:F atakana Semih de yenılıyor nerdeyse hepsi de yenılıyor. Hepsi mukemmel mi yarişiyor:F burdan damlayı övme:F
Ovdugum yok yenilmesi normal semihin buradan pirim çıkarmasina lafım Semih kazanma oranı zaten %40 damlaya laf söylememi komedi önce kendine bakacak

Taner'in Tefik'e söyledigi şu sözlerle iyi geceler diliyorum herkese :D

"Bosuna strateji yapma tefik 500 bini alamayacaksin."

:D

İnşallah Eda gider. Semih'in tabiriyle sinsiiiii :A

Ovdugum yok yenilmesi normal semihin buradan pirim çıkarmasina lafım Semih kazanma oranı zaten %40 damlaya laf söylememi komedi önce kendine bakacak
Semihin survivordaki egosuna hem fikiriz zaten yarişma başladiğindan beridir de senin damlayı övme çabasına girmeni anlayamadım(b)

Semihin survivordaki egosuna hem fikiriz zaten yarişma başladiğindan beridir de senin damlayı övme çabasına girmeni anlayamadım(b)
Ovmedim dedim ya ovulecek bir şey yok... İki yarışmada kaybediyor. Ben semihi ekestirdim. Ve burdaki arkadaşların damlayı haksız yere dibe sokma çabasını.

Kızın dediklerini ve semihin dediklerini yazdım buradan damla kotu Semih iyi sonucu çıkmiyor

Ovmedim dedim ya ovulecek bir şey yok... İki yarışmada kaybediyor. Ben semihi ekestirdim. Ve burdaki arkadaşların damlayı haksız yere dibe sokma çabasını.

Kızın dediklerini ve semihin dediklerini yazdım buradan damla kotu Semih iyi sonucu çıkmiyor
Birebir yazmadın ama yorumun ana teması öyleye cıkıyor:F

Kaldı ki Damla saldırdı ordan vızıltı bilmem ne bilmem ne savunma bu kadar kötüleri :)
Seninle aynı şeyi mi izliyoruz))) Semih araya maydonoz oldu.. Kız da cevap verdi. Semih bugunku performansını kapamak için önce Nihale saldırdı oyun sırasında.. Nihal gömunce susmasa gerçekleri çarptırma yarısına girdi. adaya gelince morali bozuk damalaya sardı))))

Birebir yazmadın ama yorumun ana teması öyleye cıkıyor:F
Bire bir de yazmadim argo ve kötü olan lafları yazdım..İstersen bire bir yazayım sonuç değişmez

Damlanın oturursun yerine argo gelmedi ama belki arkadaşlar ona bozuldu diye adaletsizlik yapmamak adına yazdım.. Damlanın kışkırtıcı asagliyici ve dedikodu tarzında bir lafına şahit olmadım

Seninle aynı şeyi mi izliyoruz))) Semih araya maydonoz oldu.. Kız da cevap verdi. Semih bugunku performansını kapamak için önce Nihale saldırdı oyun sırasında.. Nihal gömunce susmasa gerçekleri çarptırma yarısına girdi. adaya gelince morali bozuk damalaya sardı))))
Nihal mi gömdü hahahaha Semih doğru yerden giydirdi ttarihinen kötü yarışmacısı :)))

Adam orda şu şu oynasın diyor Nihal ona bbile muhalefet oldu.Adada Semihe edilen hakaretleri saymıyorum bile

Nihal mi gömdü hahahaha Semih doğru yerden giydirdi ttarihinen kötü yarışmacısı :)))

Adam orda şu şu oynasın diyor Nihal ona bbile muhalefet oldu.Adada Semihe edilen hakaretleri saymıyorum bile
Nihalin dedidigi takım oyunu kazandı ne yapsın semihe bırakıp oyunu mu kaybetsinler)))) nihal yüzde yuzde yaptı Semih gömüldü üstelik en zayıflari seçmesine ragmen)). Buna gömülmek denmezse neye gömülme denecek)))

Nihalin dedidigi takım oyunu kazandı ne yapsın semihe bırakıp oyunu mu kaybetsinler)))) nihal yüzde yuzde yaptı Semih gömüldü üstelik en zayıflari seçmesine ragmen)). Buna gömülmek denmezse neye gömülme denecek)))
Nihal 10 yıllık survivorun en kötüsü bu laf baya zoruna gitmiş ki devamlı hakaret ediyorlar :)

Damlanın dedikoduları hakaretleri Dominikin dışına taştı hala savun :A