Survivor 2016 - 18. Bölüm Yorumları

Helal nagi atakanın tek rakibi:clapping::clapping: umarım acun finale cıkarır bir geri zekalılık yapöazsa

Semih :iki oyun aldın sesin açıldı

Nihal : senin vizyonunu gördük sesimiz hep açık Semih

)))

Ahahah Atakan nagiyi gömdü mü :F onun söyleyeceği ismin önemi yok... o zaman sen kazansaydın. Bu da gizli bi hırs var içinde belli. Zaten sen kazanıcan kasma yapma şöyle şeyler...

Acun yuzunden onu pohpohladı semihle kavga ettiğinden beridir diyorum. Survivorın pınarı olacak. Elit gibi görünüp aslında paçozun teki. 2.oldu bide:T:
Boşluktan 2.oldu. Gönüllülerde erkeklerin doğru düzgün sms kitlesi yok. Bir Semih var haliyle bayanlarda üst sıralarda oluyor.

Semih damlaya 5de 2yaptin rezil oldun diyor Semih sürekli her oyunda bu performansta komik adam üstelik damla atakana karşı iki oyun kaybetti

Arkadaşlar damla laf söyledi dedi ben de döndün baktım damlanın tek dediği laf yeri gelir ben karar veririm oturursun yerinde dedi

Buna karşılık Semih
Rezil oldun deyip kışkırttı sonra dedikodu olarak gizemle...

Semih:damla da çok yanar döner sinsi bak gözler hep böyle arayışta

Diyor buradaki arkadaşlar semihi aziz damlayı dünyanın en kötü kızı yaptı.

Semihcilik böyle. Bir şey demek bulaşıcı sürekli algı çalışması))))

Boşluktan 2.oldu. Gönüllülerde erkeklerin doğru düzgün sms kitlesi yok. Bir Semih var haliyle bayanlarda üst sıralarda oluyor.
Bayanlar erkekler diye ayırmıyorum da 2.olması kitlesi yuzunden değil. Twitterda tek bi kişi damla bile demiyor. Semıhçıler ve atakancılar olarak 2ye bolunmuşler. Diğerlerinin fanı yok zaten.

Bayanlar erkekler diye ayırmıyorum da 2.olması kitlesi yuzunden değil. Twitterda tek bi kişi damla bile demiyor. Semıhçıler ve atakancılar olarak 2ye bolunmuşler. Diğerlerinin fanı yok zaten.
Atakan içinde yeteri kadar yok aslında yani onun kemik kitlesi sağlam değil? Bir olay olsa anında bırakırlar desteklemeyi. Ama Semihin kemik bir kitlesi var.

Final belli zaten. :D

Size su anki semihin durumuna benzer bir olay anlatmak istiyorum:

Taner Tolga tarlaci yani 3T 'de adasinda dışlanmis, ilk haftasan bireyselligini ilan etmisti tipki semih gibi.

Sonuc ne oldu? Adadaki herkes elendi Taner ünlülerden nihat ve derya ile kibristaki 3'lü finale kaldı.

Adada çogunluk olmak önemli degil.Teker teker gidersiniz.Alin size kanli canli örnek.

Semih damlaya 5de 2yaptin rezil oldun diyor Semih sürekli her oyunda bu performansta komik adam üstelik damla atakana karşı iki oyun kaybetti

Arkadaşlar damla laf söyledi dedi ben de döndün baktım damlanın tek dediği laf yeri gelir ben karar veririm oturursun yerinde dedi

Buna karşılık Semih
Rezil oldun deyip kışkırttı sonra dedikodu olarak gizemle...

Semih:damla da çok yanar döner sinsi bak gözler hep böyle arayışta

Diyor buradaki arkadaşlar semihi aziz damlayı dünyanın en kötü kızı yaptı.

Semihcilik böyle. Bir şey demek bulaşıcı sürekli algı çalışması))))
Yahu adama ölü balık gibi bakıyor dedi neyi savunuyorsun hala?

Forum İstatistikleri

Konular
176,235
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs