Maskeli Fedai
Favori Üye
2.olması gaza getirmiş insanlar gücü eline alınca drğişirmişHakikaten Damla'ya ne olmuş öyle. Cidden o sessiz kız gitmiş yerine sinir küpü gelmiş. Semihe neler dedi.
2.olması gaza getirmiş insanlar gücü eline alınca drğişirmişHakikaten Damla'ya ne olmuş öyle. Cidden o sessiz kız gitmiş yerine sinir küpü gelmiş. Semihe neler dedi.
Kötüleri desteklemene ne desem bilemiyorumSemih :iki oyun aldın sesin açıldı
Nihal : senin vizyonunu gördük sesimiz hep açık Semih
)))
Hakikaten Damla'ya ne olmuş öyle. Cidden o sessiz kız gitmiş yerine sinir küpü gelmiş. Semihe neler dedi.
Beceriksizsin filan dedi işte klasik şeyler.ben göremedim orasını ne dedi semihe
O gazı ona Nihal veriyor.2.olması gaza getirmiş insanlar gücü eline alınca drğişirmiş![]()
Bizim forumda da adama haklı olsa bile yine saldırıyorlarBenım de miğdem bulanıyor artık yaonlar semihe, semih onlara habıre laf dalaşı
![]()
Boşluktan 2.oldu. Gönüllülerde erkeklerin doğru düzgün sms kitlesi yok. Bir Semih var haliyle bayanlarda üst sıralarda oluyor.Acun yuzunden onu pohpohladı semihle kavga ettiğinden beridir diyorum. Survivorın pınarı olacak. Elit gibi görünüp aslında paçozun teki. 2.oldu bide![]()
Beceriksizsin filan dedi işte klasik şeyler.
O gazı ona Nihal veriyor.![]()
Adama parazit de dedi eğer bu hakareti de destekleyebiliyorsan ne diyebilirim kiSemih :iki oyun aldın sesin açıldı
Nihal : senin vizyonunu gördük sesimiz hep açık Semih
)))
Bayanlar erkekler diye ayırmıyorum da 2.olması kitlesi yuzunden değil. Twitterda tek bi kişi damla bile demiyor. Semıhçıler ve atakancılar olarak 2ye bolunmuşler. Diğerlerinin fanı yok zaten.Boşluktan 2.oldu. Gönüllülerde erkeklerin doğru düzgün sms kitlesi yok. Bir Semih var haliyle bayanlarda üst sıralarda oluyor.
Semihe değil araya girmesine dedi. Semih konuşmalarına parazit oldu araya girdi. Ne dedsin beyefendi konusmalarimizi bölmeyin mi desin))Adama parazit de dedi eğer bu hakareti de destekleyebiliyorsan ne diyebilirim ki
Atakan içinde yeteri kadar yok aslında yani onun kemik kitlesi sağlam değil? Bir olay olsa anında bırakırlar desteklemeyi. Ama Semihin kemik bir kitlesi var.Bayanlar erkekler diye ayırmıyorum da 2.olması kitlesi yuzunden değil. Twitterda tek bi kişi damla bile demiyor. Semıhçıler ve atakancılar olarak 2ye bolunmuşler. Diğerlerinin fanı yok zaten.
Yahu adama ölü balık gibi bakıyor dedi neyi savunuyorsun hala?Semih damlaya 5de 2yaptin rezil oldun diyor Semih sürekli her oyunda bu performansta komik adam üstelik damla atakana karşı iki oyun kaybetti
Arkadaşlar damla laf söyledi dedi ben de döndün baktım damlanın tek dediği laf yeri gelir ben karar veririm oturursun yerinde dedi
Buna karşılık Semih
Rezil oldun deyip kışkırttı sonra dedikodu olarak gizemle...
Semihamla da çok yanar döner sinsi bak gözler hep böyle arayışta
Diyor buradaki arkadaşlar semihi aziz damlayı dünyanın en kötü kızı yaptı.
Semihcilik böyle. Bir şey demek bulaşıcı sürekli algı çalışması))))