Uyanık işte her yerde aynı kulan Kulan sömür milliyetçiliği.. Sen efendi ol büyük küçük say millet anlar Anadolu çocuğu olduğunu böyle rezillik nedir ya..
Ütopyadayken de rte'ye benzetiyordu anti semihçiler :F @Maskeli Fedai yarişmanın ilk başlarında yeşil parka giydiği için Murat da ondan kaçmişti:F

Aylin'in veda etmesine üzüldüm, daha kalmayı hak ediyodu. Damla'nın Sms'te 2.olmasına sevindim eğer performansını korursa dokunulmaz olmadığı haftalarda 1.lik şansı var.

Vallahi görüyorum semihi kişiliği ortada sürekli yalan dolan algı çalışması oyun kaybediyor sürekli serkaya sürekli oyun kaybediyor diyor. Sürekli çevresindekileri aşağıya çekmeye çalışıyor böyle bir kişilik ne milliyetçi olabilir ne de başka bir şey
Hacı Semih ince yerden algı yapar bazıları sempati duyar ınanır bazıları antisi olur. Ütopyada da bu böyle. Tuncikle doğum gününü sabote etmesiyle kendisine rakip yaratmış oldu. Burda da Serkay ve Efeyi hedef seçti. Burda Damla'nın rolü İnci gibi ütopyada da en çok sevilen 2.isim İnci olmuştu. Keşke inci de katılsaydı yarişmaya:(

Vallahi görüyorum semihi kişiliği ortada sürekli yalan dolan algı çalışması oyun kaybediyor sürekli serkaya sürekli oyun kaybediyor diyor. Sürekli çevresindekileri aşağıya çekmeye çalışıyor böyle bir kişilik ne milliyetçi olabilir ne de başka bir şey
Hacı Semih ince yerden algı yapar bazıları sempati duyar ınanır bazıları antisi olur. Ütopyada da bu böyle. Tuncikle doğum gününü sabote etmesiyle kendisine rakip yaratmış oldu. Burda da Serkay ve Efeyi hedef seçti. Burda Damla'nın rolü İnci gibi ütopyada da en çok sevilen 2.isim İnci olmuştu. Keşke inci de katılsaydı yarişmaya:(

Ahahahah yaa @Harunnn60 öyle bi söyledin ki Muratı savunasım geldi:F kurreyı nasıl sonradan sevdin ya? Önceden de sevdiğini hatırlıyorum. En azından yorumlarımızda geçen sohbetlerde hep öyleydi. Ben ütopyada Semih ve semihin yanındakiler diye severdim. Gazetemi de sadece Semihten alırdım:F kim ne yaptı hepsini biliyorum. Semihin unlü olmak için kurrenin çevresiyle bağlantı kurmak için yanında oldugunu da, şimdilerde kurrenin de Semihin şöhretini kullandiğini da. Muratın da sms için semihin her lafına heeee dediğini de biliyorum:F altarı saymıyorum zaten asgafag:F
Kurre melek demiyorum ama Murat'ın hataları Kurre'yi geçti . Semih hiçbir zaman Murata bir misyon yüklemedi. Murat kendi kendine böyle triplere girdi. :)

Kurre'yi sevmeme gelince o yalnız kadınsı dik duruş dikkatimi çekti. :X Diğer kadınlar yalnız kalınca hemen elendiler ama Kurre yalnız kalarakta iyi gitti ve güçlü durdu. Ve Semihide gerçekten sevdin.
Ben yarışmadaki hallerini konuşurum gerçke hayatları ilgilendirmez beni. Lakin bugün Kurre Semihin yanında. Ama Dilay ve Murat yok. Bence bu herşeyin cevabını açıklıyor. :D

Tabi canım Serkay melek zaten Allah tan yaptıklarını görüyoruz. :) 8'e karşı 2 kişi ile mücadele ediyorlar adamlara çak bile yapılmıyor üstüne oynanıyor :)

Semih kavgadan sonra bunlara milletin değerini öğretecem diyordu şiiri okumasındaki amacta bundan

Kurre melek demiyorum ama Murat'ın hataları Kurre'yi geçti . Semih hiçbir zaman Murata bir misyon yüklemedi. Murat kendi kendine böyle triplere girdi. :)

Kurre'yi sevmeme gelince o yalnız kadınsı dik duruş dikkatimi çekti. :X Diğer kadınlar yalnız kalınca hemen elendiler ama Kurre yalnız kalarakta iyi gitti ve güçlü durdu. Ve Semihide gerçekten sevdin.
Ben yarışmadaki hallerini konuşurum gerçke hayatları ilgilendirmez beni. Lakin bugün Kurre Semihin yanında. Ama Dilay ve Murat yok. Bence bu herşeyin cevabını açıklıyor. :D
Dilay twitterdan kötülüyor birde dalga geçer gibi vefa nerde burda demek mi Dilay ve Murat vefa kelimesinden çok uzaktalar bitti

Bu dediğine inanıyor musun seminin uydurması geliyor. Küreyi herkes izledi sence kim kiminle görüşmeyeceksin demiş olabilir
Şahit olduk beyazsoy şahit olduk.

Murat Semihe bizzat baskı yapmış. Kurre kötü diye. Semih'de abi bu şekilde bana zarar veriyorsun demiş.
Muratta Kurre için kötü bir laf etmiş. Küfür yani. Bu şekilde bitmiş yani. Tabi Dilay'da gazlamış Murat'ı. :)

Semih Murat ve Dilayın hayatını karışmazken Onlar niye karışıyor? Yarışma bitmil bırakın sevgililer halletsin aralarında ki sorunları ne varsa. :)

Utopyoda karşı tarafta cakaldi iki çakalın çarpışması vardı.. Burda sen takım olmak zorundasın ve aynı oyunu burda oynuyor.. Semih yüzünden herkes aç kalıyor. Adam ilk dokunulmazlıktan kaçtı kazandılar)))

Siyaseti, milliyetçiliği kullandıgı bariz:X
Semihin birşeyi kullandiğı yok siz fazla abartıyorsunuz

Utopyoda karşı tarafta cakaldi iki çakalın çarpışması vardı.. Burda sen takım olmak zorundasın ve aynı oyunu burda oynuyor.. Semih yüzünden herkes aç kalıyor. Adam ilk dokunulmazlıktan kaçtı kazandılar)))
Semih olmasaydı börek oyununu zor kazanırlardı takım kötüyse Semih ne yapsın? Hiçbiri oyun alamıyor ki

Kurre ve kadınsı dik duruşu mu adsgdsfaha:F Semih ona asılmasaydı kurre ilk elencek ezik yarişmacıydı:F semihten dolayı kurreyi sevenler oldu. Hatta semih ve kurreyi birlikte görmek isteyenler daha coktu. Salt kurreciler azlar. Dikmdurdu derken sanırım son haftaları diyorsun? Dışarı çıktı geldi her hafta kira ödüyordu. Yazın ortasında şömine ısmarlıyordu:F sen bunları nasıl gözden kaçırdın yaa:F

Şahit olduk beyazsoy şahit olduk.

Murat Semihe bizzat baskı yapmış. Kurre kötü diye. Semih'de abi bu şekilde bana zarar veriyorsun demiş.
Muratta Kurre için kötü bir laf etmiş. Küfür yani. Bu şekilde bitmiş yani. Tabi Dilay'da gazlamış Murat'ı. :)

Semih Murat ve Dilayın hayatını karışmazken Onlar niye karışıyor? Yarışma bitmil bırakın sevgililer halletsin aralarında ki sorunları ne varsa. :)
Yanında mi küfür ettiler.. Vallahi ne yaşamışlarsa kendileri bilir.. Ben survivoru baştan sona izliyorum bir insanın kişiliği nasıl az buz anlarım kimseye dindar ya da milliyetçi diye sempati duymam adamsa sempati duyarım. .. Geçen sene hasanın yanındaykenki en efendi adamken ona cephe aldım. sonra begüme kelek attı normal hayatta.. Semih gibi birini yanıma yaklaştırmam o kadar diyeyim))))

Aynen . :D Zaten Semih'e de abi gözüyle bakmıyordu bunada eminim. :X Abiden daha fazla şeyler besliyordu ona. :A
Besleyemez Dilay maskulen bi yapıya sahipti. Kurreye aşık dedikoduları bile çıktı:F lezbiyen yaptılar kızı resmen. Sonra annesi semihten uzak dur muratla takıl diyince aşk dedikoduları çıktı da kızın imajı düzeldi asgxsgah:F