Aga iki tarafında hatası vardır Semih sattı demek olmaz :Ha finalde elenmiş ha iki hafta dilay ne faydası var
Gücün yetmezDamlaya oy atacağım bu gidişle kız fena laf soktu)))
Nihal de iyi konuştu artık sen filim izlemiyorsun dedi)))
Dilay casttı hacı ona guvenme. Hep şarkı söyluyordu hatta showda bir dizide figuranlık yapmişDilay seminin her şeyini yaptı kıza vefasızlık yapan Semih @Forumdash sana anlatsın
Niye ihanet olsun uzak gördüğünü söyledi. Kaç kişiyi söyleyebilirdi kiAga iki tarafında hatası vardır Semih sattı demek olmaz :
Damla Aylini söyledi takıma ihanet etti
Gücün yetmezSemih efsane laf söyledi
Sen sonuçları bilerek yorum yapıyorsun.. Nihalin serkaydan yüksek alabileceğini düşünmüş serkay yada efecan gitmektense aylinin gitmesini istemiş olabilirSemih doğru söylüyor takım icin ihanet bu durum nihal in durmasının sadece acun a faydası olur o kadar
Aga yarışmalarda hep kötüleri ddestekliyorsunSen sonuçları bilerek yorum yapıyorsun.. Nihalin serkaydan yüksek alabileceğini düşünmüş serkay yada efecan gitmektense aylinin gitmesini istemiş olabilir
Kızı Görmedin mi ağlıyordu.. Semih sevinçten dört köşe.. Kim iyi sence)))Aga yarışmalarda hep kötüleri ddestekliyorsun![]()
Kız kaç kez o davranışın yanlış olduğunu ifade etti..İnsan olmaktan vazgeçmesinler gören de sanır hepsi melek.Adamın yemeğini dökeriz diyenleri destekle sonra insanlık de![]()
Bana kötü diyecekler yemeğimi yere dökmekle tehdit edecekler ben hala üzülecem miKızı Görmedin mi ağlıyordu.. Semih sevinçten dört köşe.. Kim iyi sence)))
Neye dayaranak aylin'i aday çikartti damla.Evet aylin gitti ama nihal gitse daha iyi olurdu tabi![]()
Semih zaten rol yapıyor yoksa hiç biriyle sorunu yok... Adam milliyetcili kişilerden sms almak için bin takla atıyor bu adamın yemeğini dökeriz demişler az)))Bana kötü diyecekler yemeğimi yere dökmekle tehdit edecekler ben hala üzülecem mi
Semih yolun açık olsun dedi kötü olan insan onu demez bir defa![]()