İzliyorsa senin için fark etmiştir demiştim. Ben de zap yaparken denk geldim. :) Bu arada Semih'in her konseyde yüzümü güldürdüğü doğrudur. :D
:F neden yorumlara gelmiyorsun yaa:( salı edho izliyorsundur diğer günler?

Al bak süper seminin durumunu gör adam nihalden biraz iyi)))

Buntabloya göre ben de artık atakan ve nagihanı tutacam asshafahs:F serkay ve Semih arasında %6 gibi efeyle semih arasında %5 :F efe efeleneceğine biraz çalişsin. Hımmıl denildiği halde Semih bile geçmiş:F Semih biraz atışlarda iyi olsa performansı iyi gerçekten. Bu arada Semihe ne zaman hımmıl diyecekler:F senaryo nasılsa aynı

Son düzenleme:
:F neden yorumlara gelmiyorsun yaa:( salı edho izliyorsundur diğer günler?
Semih'i baştan sevmiyordum ama Efe, Serkaç ve Nihal o kadar itici ki mecbur onun tarafına geçtim. Dün gece Damla'nın yaptığına ne demeli peki? Gürültüden faydalanıp kendisine en güçlü rakip Aylin'i eledi. Bu kadar hırslı olduğunu bilmiyordum. Adalar birleşince de ilk yazacağı kişi Nagihan'dır buraya yazıyorum. Heralde en güçlü kız olarak bir tek kendisi kalacak ada da. :)

Semih'i baştan sevmiyordum ama Efe, Serkaç ve Nihal o kadar itici ki mecbur onun tarafına geçtim. Dün gece Damla'nın yaptığına ne demeli peki? Gürültüden faydalanıp kendisine en güçlü rakip Aylin'i eledi. Bu kadar hırslı olduğunu bilmiyordum. Adalar birleşince de ilk yazacağı kişi Nagihan'dır buraya yazıyorum. Heralde en güçlü kız olarak bir tek kendisi kalacak ada da. :)
Damlaya cok uyuzum ya acun geçen yarişta ona en iyi performans onun diyip eline dokunulmazlık şeyi verdiğinde işk işi Semihe saldırmak oldu:F yoksa tanımıyordum bile. Semihin bu mağdur ayaklarından sıkıldım ben de utopya da dah iyiydi:X canlı izlediğimde sinir küplerine biniyordum ama burda kesip biçmeli canlıda neler oldugunu görmediğim için güvenmiyorum. Nihal zaten parodi:F

@Yiğitt baby si bende isterim damla birinci olsun ama su anlik olmaz gibi simdilik ikinciklten düsmeyelim yeter ilerde birinci de oluruz :D