İzliyorsa senin için fark etmiştir demiştim. Ben de zap yaparken denk geldim.
İzliyorsa senin için fark etmiştir demiştim. Ben de zap yaparken denk geldim.
İzliyorsa senin için fark etmiştir demiştim. Ben de zap yaparken denk geldim.Bu arada Semih'in her konseyde yüzümü güldürdüğü doğrudur.
![]()
Buntabloya göre ben de artık atakan ve nagihanı tutacam asshafahsAl bak süper seminin durumunu gör adam nihalden biraz iyi)))
Semih'i baştan sevmiyordum ama Efe, Serkaç ve Nihal o kadar itici ki mecbur onun tarafına geçtim. Dün gece Damla'nın yaptığına ne demeli peki? Gürültüden faydalanıp kendisine en güçlü rakip Aylin'i eledi. Bu kadar hırslı olduğunu bilmiyordum. Adalar birleşince de ilk yazacağı kişi Nagihan'dır buraya yazıyorum. Heralde en güçlü kız olarak bir tek kendisi kalacak ada da.neden yorumlara gelmiyorsun yaa
salı edho izliyorsundur diğer günler?
Damlaya cok uyuzum ya acun geçen yarişta ona en iyi performans onun diyip eline dokunulmazlık şeyi verdiğinde işk işi Semihe saldırmak olduSemih'i baştan sevmiyordum ama Efe, Serkaç ve Nihal o kadar itici ki mecbur onun tarafına geçtim. Dün gece Damla'nın yaptığına ne demeli peki? Gürültüden faydalanıp kendisine en güçlü rakip Aylin'i eledi. Bu kadar hırslı olduğunu bilmiyordum. Adalar birleşince de ilk yazacağı kişi Nagihan'dır buraya yazıyorum. Heralde en güçlü kız olarak bir tek kendisi kalacak ada da.![]()