@Billy Kane suna dayanarak söylemistir bence nihalin efecan ve serkaydan daha yüksek oy aldigini düsünmüstür ve onlarda güclü yarismacilar oldugu icin onlar elenmesin diye aylini söylemistir aylinde cok iyi degil cünkü ama bilmiyor ki nihalin onlardan düsük oy aldigini :D

Semih zaten rol yapıyor yoksa hiç biriyle sorunu yok... Adam milliyetcili kişilerden sms almak için bin takla atıyor bu adamın yemeğini dökeriz demişler az)))
Aga bu laf olmadı Semihi sevmiyorsun anladık nimetin ne suçu var :)))

Her şiir okuyan milliyetçiyse işimiz var :A oy verenlere armağan etti :A

Dilay casttı hacı ona guvenme. Hep şarkı söyluyordu hatta showda bir dizide figuranlık yapmiş:F semihciler biraz pohpohlayınca semih buna dışarda yuz vermeyince semihe murat abisi yuzunden saldırıyor. Semih zaten Dilayla dedikodu cıkar diye ona giç yaklaşmıyordu. Dilaya değil de Murata sırt döndü.
Murat kendisi yaptı Allah aşkına neyi sırtını döndü.Semih iyi ki de bıraktı Muratı. Zarar veriyordu işte. ( Kurre'de aynı şekilde)
Ben Kurre'yi sevmezdim hiç ama Murat yüzünden kızı sevmeye başladım.

Dilay seminin her şeyini yaptı kıza vefasızlık yapan Semih @Forumdash sana anlatsın
Yardım etmiştir ama Dilay çok sinsi bir kız. Zaten başından beri Semih pekde memnun değildi Dilaydan ama çaktırmıyordu. :D

Ben şahsen Dilay'a ve Murat'a iyi oldu diyorum. Ohh ohhh ne güzelde kaldılar tek başlarına.

Aga bu laf olmadı Semihi sevmiyorsun anladık nimetin ne suçu var :)))

Her şiir okuyan milliyetçiyse işimiz var :A oy verenlere armağan etti :A
Dökmek ayrı demek ayrı. Semihin yemeğini dokmediler Semih madura yatıyor klasik ne olursa olsun madur hep Semih tir)) Nihal gitti tabagiyla psimis yemeği verdi Semih madura yatıp yemedi konseyde kulanmak için

Her şiir değil o okuduğu şiir şehitlere yazılmış bir şiir ilk okul da mi okumadın)))
Sen şehirter için mi gittin dominik adasına diye sorarlar adama.. İnsan bari smsye şehitleri karıştırıp sms almaya çalışmaz bu düpedüz sahtekarlik

Murat ayırmak için baya uğraşıyordu çok sinsiydi Murat
Aynen. Sen abiysen bir kez söylersin hadi iki kez.
Yahu sanane onlar sevgililer niye bu kadar ayrılmalarını istiyorsun? Yok zarar veriyormuş o kız. Tamam söyledin işte yeter daha ne uzatıyorsun. :)

Zaten şuan Kurre, Semih'in yanında demek ki kız seviyormuş işte. Yani Murat haksız çıktı.

Yardım etmiştir ama Dilay çok sinsi bir kız. Zaten başından beri Semih pekde memnun değildi Dilaydan ama çaktırmıyordu. :D

Ben şahsen Dilay'a ve Murat'a iyi oldu diyorum. Ohh ohhh ne güzelde kaldılar tek başlarına.
Vefasızlık iyidir diyorsun yani ne diye Semih her şeyi yapsın milliyetçi duyguları somursun vefasızlık yapsın oh oh iyi oluyor

Dökmek ayrı demek ayrı. Semihin yemeğini dokmediler Semih madura yatıyor klasik ne olursa olsun madur hep Semih tir)) Nihal gitti tabagiyla psimis yemeği verdi Semih madura yatıp yemedi konseyde kulanmak için

Her şiir değil o okuduğu şiir şehitlere yazılmış bir şiir ilk okul da mi okumadın)))
Sen şehirler için mi gittin dominik adasına diye sorarlar adama.. İnsan bari smsye şehitleri karıştırıp sms almaya çalışmaz bu düpedüz sahtekarlik
Ha döktün ha dedin aynı :)

O şiiri bilmeyen ölsün :A Tamam şehitlere yazılmış bir şiirde onu okuyana sahtekarlık demek biraz ağır :A

Semih'le Gizem'in Efecan ve Serkay'ı söylemeleri Damla'yı Nihal'i değil Aylin'i söylemek zorunda bıraktı, iyi de oldu ünlüler adına. :A

Aynen. Sen abiysen bir kez söylersin hadi iki kez.
Yahu sanane onlar sevgililer niye bu kadar ayrılmalarını istiyorsun? Yok zarar veriyormuş o kız. Tamam söyledin işte yeter daha ne uzatıyorsun. :)

Zaten şuan Kurre, Semih'in yanında demek ki kız seviyormuş işte. Yani Murat haksız çıktı.
Aynen madem Semihi ölen kardeşinin yerine koyuyorsun adama ilk fırsatta darbe vurdun Semihte iyi yaptı :) Kurre konusunda Dilay ve Muratın oyununa geldik

Ha döktün ha dedin aynı :)

O şiiri bilmeyen ölsün :A Tamam şehirlere yazılmış bir şiirde onu okuyana sahtekarlık demek biraz ağır :A
Niçin okudu peki çok sevdiğinden mimilliyetçi bir şiiri okudu yanı.. Gelsin smsler için tabi.. Dini kulanan paralel yapıdan çelmiş bir nesil olarak daha duyarlı olmanı beklerdim))) kim milliyetçiliği yada dini kulanır en sevmediğim adam olur

Sen sonuçları bilerek yorum yapıyorsun.. Nihalin serkaydan yüksek alabileceğini düşünmüş serkay yada efecan gitmektense aylinin gitmesini istemiş olabilir
Belki de olabilir ama nihal demesi gerekiyordu deseydi kimse birşey diyemezdi en mantıklısı oydu herzaman detayĺı dusunmek dogruyu getirmiyor

Vefasızlık iyidir diyorsun yani ne diye Semih her şeyi yapsın milliyetçi duyguları somursun vefasızlık yapsın oh oh iyi oluyor
Yine yanlış anlıyorsun.,
Semih bırakmadı Dilay ve Murat yarışmadan sonra Semih'i bıraktı. Sebep ise Kurre.
Yarışmadan sonra kimse kimsenin hayatına karışamaz. Murat ve Dilay ütopyadan öyle yarışma etkisinde kalmışlar ki Semih'i yönetmeye çalıştılar.

Ben olayları gördüm. Semih hatta uzlaşmak için adım filanda attı. Ama Murat illa Kurre'den ayrıl demiş.

Niçin okudu peki çok sevdiğinden mimilliyetçi bir şiiri okudu yanı.. Gelsin smsler için tabi.. Dini kulanan paralel yapıdan çelmiş bir nesil olarak daha duyarlı olmanı beklerdim))) kim milliyetçiliği yada dini kulanır en sevmediğim adam olur
Aga biraz fazla abartıyorsun.Semih ütopyada da Milli Güç Milli Karar sloganı ile çıktı.Semih yapar böyle şeyleri yyanlışta olsa

Yine yanlış anlıyorsun.,
Semih bırakmadı Dilay ve Murat yarışmadan sonra Semih'i bıraktı. Sebep ise Kurre.
Yarışmadan sonra kimse kimsenin hayatına karışamaz. Murat ve Dilay ütopyadan öyle yarışma etkisinde kalmışlar ki Semih'i yönetmeye çalıştılar.

Ben olayları gördüm. Semih hatta uzlaşmak için adım filanda attı. Ama Murat illa Kurre'den ayrıl demiş.
Bu dediğine inanıyor musun seminin uydurması geliyor. Küreyi herkes izledi sence kim kiminle görüşmeyeceksin demiş olabilir

Aga biraz fazla abartıyorsun.Semih ütopyada da Milli Güç Milli Karar sloganı ile çıktı.Semih yapar böyle şeyleri yyanlışta olsa
Uyanık işte her yerde aynı kulan Kulan sömür milliyetçiliği.. Sen efendi ol büyük küçük say millet anlar Anadolu çocuğu olduğunu böyle rezillik nedir ya..

Murat kendisi yaptı Allah aşkına neyi sırtını döndü.Semih iyi ki de bıraktı Muratı. Zarar veriyordu işte. ( Kurre'de aynı şekilde)
Ben Kurre'yi sevmezdim hiç ama Murat yüzünden kızı sevmeye başladım.
Ahahahah yaa @Harunnn60 öyle bi söyledin ki Muratı savunasım geldi:F kurreyı nasıl sonradan sevdin ya? Önceden de sevdiğini hatırlıyorum. En azından yorumlarımızda geçen sohbetlerde hep öyleydi. Ben ütopyada Semih ve semihin yanındakiler diye severdim. Gazetemi de sadece Semihten alırdım:F kim ne yaptı hepsini biliyorum. Semihin unlü olmak için kurrenin çevresiyle bağlantı kurmak için yanında oldugunu da, şimdilerde kurrenin de Semihin şöhretini kullandiğini da. Muratın da sms için semihin her lafına heeee dediğini de biliyorum:F altarı saymıyorum zaten asgafag:F

Aga Murat yarışmada ayrıldıkları için göbek atıp gıcık veriyordu kıza.Murat ve Dilaya ne adamın özel hayatına karışılamaz
Vallahi görüyorum semihi kişiliği ortada sürekli yalan dolan algı çalışması oyun kaybediyor sürekli serkaya sürekli oyun kaybediyor diyor. Sürekli çevresindekileri aşağıya çekmeye çalışıyor böyle bir kişilik ne milliyetçi olabilir ne de başka bir şey