Aylin gidecekmiş. Söylenen herşey cıktıOoo siralama güzel nihali söylerseler gitcek insallah söyler damlacim![]()
Aylin gidecekmiş. Söylenen herşey cıktıOoo siralama güzel nihali söylerseler gitcek insallah söyler damlacim![]()
Yani gizem daha tilki. Dokunulmazlık oyununa asilyacağım bireysele asilacagim diyen kız semihi sevdiği için yanında durmasa gerek)))Semih birinci dendiğinde o bile neden alkışlamadı anlamadım2side birbirini kullanıyor
![]()
Oylama sıralamasına bak nasıl kazandiği belliDamla performansından dolayı ikinci oldu, hak etti ama tebrikler.
Aga bu sefer yanına geldim semih in destekcisi oldum artık tabi gonulluler icinde 😀
Etliye sütleye karişmayan Semihe karşı gelmeyen ibo son sıradaSıralama;
1- Semih
2- Damla
3- Serkay
4- Efecan
5- Nihal
6- Aylin
7- Zafer
8- Gizem M.
9- İbrahim
Aga o takımda bunu hakediyorlar ciddi söylüyorum adamın yemeğini yere dökeriz lafından sonra bu aşağılama onlara yapılmalıydı yaptı daSemih ukalalık kralını oynuyor.. Senin yazılma bedenin takım ruhunu bozması
Dilay seminin her şeyini yaptı kıza vefasızlık yapan Semih @Forumdash sana anlatsınAga o takımda bunu hakediyorlar ciddi söylüyorum adamın yemeğini yere dökeriz lafından sonra bu aşağılama onlara yapılmalıydı yaptı da
Sen vefa falan demişsinde Dilay twitterdan neler neler yazıyor belli kimin vefa gösterdiği![]()
Dilay orda elenmediyse Semihin sayesindedir.Dilay zaten sinsiydi şaşırtmıyorDilay seminin her şeyini yaptı kıza vefasızlık yapan Semih @Forumdash sana anlatsın
Dilay birinci olmayacağını biliyordu elense ne olacak.. Kız o kadar fedakarlık yaptı sonra Semih onları sattı. Gizemi de satacakDilay orda elenmediyse Semihin sayesindedir.Dilay zaten sinsiydi şaşırtmıyor
Bunlar insana yapışıyor aga onlara ne özel hayat.Semih olmazsa ilk haftadan elrnrceklerdiDilay birinci olmayacağını biliyordu elense ne olacak.. Kız o kadar fedakarlık yaptı sonra Semih onları sattı. Gizemi de satacak
Ha finalde elenmiş ha iki hafta dilay ne faydası varBunlar insana yapışıyor aga onlara ne özel hayat.Semih olmazsa ilk haftadan elrnrceklerdi![]()