Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

Adam gibi adamdır hem de Galatasaraylı
Annesi ile falan da konuşuyorum arada çok iyi insanlar karşılamaya gidecektim İstanbula ama işim vardı geçen sene
Aynen öyle.
Eser hanım ile ben de konuşuyordum arada facebook'tan şeker gibi bir kadın Hakan'ın bir grubu var zaten hala çıkmadım o gruptan.

Aynen öyle.
Eser hanım ile ben de konuşuyordum arada facebook'tan şeker gibi bir kadın Hakan'ın bir grubu var zaten hala çıkmadım o gruptan.
Aynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı

Aynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı
Herhalde karakterine, adamlığına inandığım kişileri sonuna kadar savunurum isterlerse bin kişi gelsinler
Bakalım bu sene savunacak bir adam bulabilecek miyim önceki sene Hakan, ondan önceki sene Akın'ı desteklerdim bu sene daha belli değil ilk bölümü dikkatle izlemem gerekecek.
Tabii yine ünlülerden olacak desteklediğim kişi.

Bu nihalde hep düsüyor fos cıkacak galiba

@Billy Kane ilk fragmanda düsüyordu az önce sadece dokunulmazlik tanitimini gösterdi orda da düsüyor farkli bir sekilde yani ayni oyunda birden fazla düstügü icin öyle dedim

La Survivor başlamadan siz birbirinizi yemeye başlamışsınız başlayınca ne olucak merak ediyorum.

@GunesinOglu aynen nihal düstü olacak

@Billy Kane recep ivedikin reklam arasinda gösterdiler az önce, orda farklı düsüyordu bence de hayimin disi versiyonu olur

@Billy Kane aynen bende basarili olacagini düsünmüyorum ama erken elenmez reyting yapacak bir isim oldugu icin acun erken elemez sonlara kadar gider