Aynen öyle.Adam gibi adamdır hem de GalatasaraylıAnnesi ile falan da konuşuyorum arada çok iyi insanlar karşılamaya gidecektim İstanbula ama işim vardı geçen sene
Aynen öyle.Adam gibi adamdır hem de GalatasaraylıAnnesi ile falan da konuşuyorum arada çok iyi insanlar karşılamaya gidecektim İstanbula ama işim vardı geçen sene
Melun bırak şu adamıAynen öyle.Eser hanım ile ben de konuşuyordum arada facebook'tan şeker gibi bir kadın Hakan'ın bir grubu var zaten hala çıkmadım o gruptan.
Garip bir şekilde sana katılıyorum.Melun bırak şu adamı
Aynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşıAynen öyle.Eser hanım ile ben de konuşuyordum arada facebook'tan şeker gibi bir kadın Hakan'ın bir grubu var zaten hala çıkmadım o gruptan.
Peki ben sence kimi tutuyordumAynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı
Herhalde karakterine, adamlığına inandığım kişileri sonuna kadar savunurum isterlerse bin kişi gelsinlerAynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı
Aynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı
Bak nasıl da kendini biliyor Maskeli TurabiPeki ben sence kimi tutuyordum
Hafızam o kadar kuvvetli değilBegüm'ü de yapmıştı unutma
SON 1 SAAT!!
Begüm'ü iddia kaybettiğim için yapmak durumunda kalmıştım bir yanlış anlaşılma olmasın.Bak nasıl da kendini biliyor Maskeli Turabi
Hafızam o kadar kuvvetli değil
hep derken?Bu nihalde hep düsüyor fos cıkacak galiba
ben tek fragmanda gördüm diğerini görmedim.@Billy Kane ilk fragmanda düsüyordu az önce sadece dokunulmazlik tanitimini gösterdi orda da düsüyor farkli bir sekilde yani ayni oyunda birden fazla düstügü icin öyle dedim
görünüş olarakda pek hız yapabilcek biri değil erken elenmese bare.@GunesinOglu aynen nihal düstü olacak
@Billy Kane recep ivedikin reklam arasinda gösterdiler az önce, orda farklı düsüyordu bence de hayimin disi versiyonu olur
sms kitlesi çok sağlam orda kendi grubunda kızlar arasında son 2 ye kalır başarısız olsa dahi.@Billy Kane aynen bende basarili olacagini düsünmüyorum ama erken elenmez reyting yapacak bir isim oldugu icin acun erken elemez sonlara kadar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?