Yav he heyalan dolan arkadaşlar bi daha survivor falan izlemeyin
ben yıllardır izliyorum son 2 senedir yarım yamalakta olsa önceden hiç kaçırmazdım 1 kez bile desteklediğim kişi kazanmadı
böyle bir halk yok ben böyle bi halk tanımıyorum yalan hepsi
Türk milleti böyle bi adama oy moy vermez acunun desteklediği 1.olur unutmayın bunu zaten belli değilmiydi 1.olacağı
Gökahn gibi bi adam varken bu sprittizciyi çakma delikanlıyı 1.yaptılar ya acun gözümde silinmiştir bi daha programlarını izlemem milletin hakkını yiyor
Benim kafam hala %20'de. Neden %19,%18,%17 değil de %20! Oylarda basbayağı bir hile var.Turabi gibi ikiyüzlü terbiyesiz birisi Gökhan gibi efendi,karakterli adam gibi adam birisine nasıl %20 oy fark atar. Böyle şey olmaz.
Turabiyi gömerken herkes gülüyordu ama Turabi sms iyle cevap verdiTurabi gibi ikiyüzlü terbiyesiz birisi Gökhan gibi efendi,karakterli adam gibi adam birisine nasıl %20 oy fark atar. Böyle şey olmaz.
Haklısın. Turabi'nin şampiyon olması tek kelimeyle rezilliktir.@Bully kimi destekledigimin onemi yok önemli olan adalet
Akşam böyle olacğaı belliydiYuh artık arkadaş ya yuh artık
Koptum yaaTvitteri yemişim ya
Sms yalan dolan Acun ne derse o. Kesinlikle zerre kadar inanmıyorum bu oylamaya Gökhan'ın Turabi'yi 3'e katlaması lazımdı.Turabiyi gömerken herkes gülüyordu ama Turabi sms iyle cevap verdi
Turabiyi herkes gömerken seviniyordun ne oldu zoruna mı gitti para hakedene gittiSms yalan dolan Acun ne derse o. Kesinlikle zerre kadar inanmıyorum bu oylamaya Gökhan'ın Turabi'yi 3'e katlaması lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?