Maskeli Fedai
Favori Üye
Durhepsi dalga geçti hepsi ikiyüzlü dedi finalde arkadaşların seni kötüledi ama işte orda oyları yükseldi TurabininYine yüzüm güldü
3. SEZON GÖRÜŞMEK ÜZERE![]()
Durhepsi dalga geçti hepsi ikiyüzlü dedi finalde arkadaşların seni kötüledi ama işte orda oyları yükseldi TurabininYine yüzüm güldü
Sen Yiğitçi değilmidin ?Yine yüzüm güldü
OhDurhepsi dalga geçti hepsi ikiyüzlü dedi finalde arkadaşların seni kötüledi ama işte orda oyları yükseldi Turabinin
İki seçeneğim vardı YİĞİT__TURABİSen Yiğitçi değilmidin ?![]()
Bu resmi Nihatın ağzına vura vura dövmeli Anadolu çocukları...anadolu çocuğu muben sprittiz yapan terbiyesizlikleri aşmış bi anadolu çocuğu görmedim duymadım bilmiyorum
hayatımda böyle bir anadolu insanı görmedim
benim bildiğim anadolu insanı sprittiz yapan adama selam vermez adam yerine bile koymaz vallahi billahi tillahi
böyle bi vatandaş bizim sülalede olsa kimse yüzüne bakmaz selamı bırak evine bile almazlar anadolu çocuğuymuş
acunun istediği 1.oldu bu kadar basit beyler boşuna oy yolladınız
Türkiye sınırları içinde yapılacak her türlü yaş grubundan her türlü oylamada Gökhan Keser turabinin üstünde olur aksi hayal ürünüdür
Aynen ya Duyguda savunmadı Serenay bile savunmadı tek Sahra savundu helal olsun o kıza.Helal olsun Turabi ve SahraOh
Turabi sadece gökhana karşı değil tüm yarışmacılara karşı kazandı
28 ŞUBAT ALL-STAR GÖRÜŞMEK ÜZERE![]()
Recep İvedik'in en çok seyirci toplayan filmlerden biri olan ülkeden nasıl bir sonuç bekliyorsun ki?
Aynen öyleAynen ya Duyguda savunmadı Serenay bile savunmadı tek Sahra savundu helal olsun o kıza.Helal olsun Turabi ve Sahra![]()
Arkadaşım sen ne diyorsun ya sevinmedin mi yoksa
Bu sefer de dansöz bir erkek birinci olur. Sürpriz o bence.Seneye muhtesem bir sezon olacak :-D sürpriz lerle dolu olacakmış :-D
Duyguya yazıklar olsunAynen öyle
Sahra nasıl sevindi gerçekten sevmiş kız turabiyi
Helal olsun![]()
Turboyu o kadar kötülediler ama sms ler gereken cevabı verdi hepsineO kadar empoze edildi tum ünlüler gökhani tuttu ve halkımızın takdiri degismedi.tesekkurler anadolu Tebrikler turbo Turabi.![]()