Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500.000 TL ile yeni striptiz kulüp açılır. :)))))

Adam arabayı aldı, gözü doymadı...

Recep İvedik'in en çok seyirci toplayan filmlerden biri olan ülkeden nasıl bir sonuç bekliyorsun ki?

5 para etmez bir adam 1.oldu.
Gökhan %500 hakediyordu 1. liği:(
Halk demekki pislik bir adamı seviyormuş.Turabi gibi bir adam halkın gözünü boyamış ben adam gibi adamım vb.gibi şeyler
Ben halkın seçiminin Turabi olduğunu düşünmüyorum. Hiç küsüratsız bir yüzde olur mu milyonlarca oy atılıyor. 60-40 gibi yuvarlak bir hesap bana inandırıcı gelmedi. Bizim gözümüzde şampiyon Gökhan Keser'dir net. [HASHTAG]#GonullerinSampiyonuGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#CaninSagolsunGokhanKeser[/HASHTAG]

Ben oylara asla inanmıyorum. Acun kim reyting getirirse onu yapıyor belli. Gökhan efendiliğiyle ve yarışmalardaki performansıyla çoktan 1.oldu bile.

yalan dolan arkadaşlar bi daha survivor falan izlemeyin
ben yıllardır izliyorum son 2 senedir yarım yamalakta olsa önceden hiç kaçırmazdım 1 kez bile desteklediğim kişi kazanmadı
böyle bir halk yok ben böyle bi halk tanımıyorum yalan hepsi
Türk milleti böyle bi adama oy moy vermez acunun desteklediği 1.olur unutmayın bunu zaten belli değilmiydi 1.olacağı
Gökahn gibi bi adam varken bu sprittizciyi çakma delikanlıyı 1.yaptılar ya acun gözümde silinmiştir bi daha programlarını izlemem milletin hakkını yiyor

Önce oyunlarda onu geçen Merveyi eledi haksız yere, şimdi de Finale kendi gücü ile çıkan Gökhanı.

Belliydi zaten, demiştim ben. Kimse Gökhanın verdiği mücadeleye bakmadı. Adam kendi gücüyle çıktı finale. Seyirci desteği ile değil.

Sonda oyun oynansa Gökhan şampiyon olurdu ama SMS. Turabiyi şampiyon yapan yaptığı şovlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...