Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Keser ile Turabi karşılaşmasını Turabi kazandı. Dağılabiliriz artık. :)

Arkadaşlar siteye Vine konulamıyor mu? Şu adamın bir Vine'ı var ve bunu buraya eklemek istiyorum.

Ben oylara asla inanmıyorum. Acun kim reyting getirirse onu yapıyor belli. Gökhan efendiliğiyle ve yarışmalardaki performansıyla çoktan 1.oldu bile.​
Efendiligi neysede Turabi yarışlarda tek başına ünlüleri yenerek coktan 1, oldu.:D

anadolu çocuğu mu :D ben sprittiz yapan terbiyesizlikleri aşmış bi anadolu çocuğu görmedim duymadım bilmiyorum
hayatımda böyle bir anadolu insanı görmedim

benim bildiğim anadolu insanı sprittiz yapan adama selam vermez adam yerine bile koymaz vallahi billahi tillahi

böyle bi vatandaş bizim sülalede olsa kimse yüzüne bakmaz selamı bırak evine bile almazlar anadolu çocuğuymuş
acunun istediği 1.oldu bu kadar basit beyler boşuna oy yolladınız

Türkiye sınırları içinde yapılacak her türlü yaş grubundan her türlü oylamada Gökhan Keser turabinin üstünde olur aksi hayal ürünüdür
Hacı adamın geçmişini kurcalamamak gerekir (eğer pişman olup bıraktıysa).Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi.Turabi ne kadar terbiyesiz olsada bizim halk her zaman önplanda olan kişileri destekler.Kaldıki Turabi her smste 1. çıkıyordu zaten böyle olacağı çok belliydi. :)

Turabiyi herkes gömerken seviniyordun ne oldu zoruna mı gitti para hakedene gitti :Z
Ne hak etmesi aga ya bırak bu işleri Turabi'nin Survivor'daki tek başarısı oyunlardaki başarısı ama Gökhan efendiliğiyle,adamlığıyla, düzgün karakteriyle herkesin gönlünde taht kurdu asıl şampiyon odur.

O kadar millet alkışladıysa akını demekki doğru şeyle söylemiş ve turabinin cevap verememesi ve 2 dk düşünmesi de haksız olduğunu gösterir derim ve susarım:D

Cidden susma zamanı artık:Z

Ben söyleyim ne olacağını...

1) Acıdıkları Turabi kazansa da kazanmasa da zaten dizi, reklam, film teklifi gelecekti. Şimdi gırla gelir.

2) Gerçek isminden utanan bir "delikanlı" başrolde oynar.

3) Bundan sonra paraya para demez.

4) Kendini iyice kaybeder.

Gökhana olacaklar ise şu.

1) Dizide oynar para kazanır diyenler Turabiyi seçti. Gökhan Selenadan başka hangi dizide oynamış ki bundan sonra teklif gelsin.

2) Ne dizi, ne reklam teklifleri gelmez.

3) Yine şarkıcılığa devam.

4) O kadar mücadele sonucunda halk Turabiyi seçti. Sen kal kenarda.

Son olarak dürüstlük, efendilik ne zaman kazanmış ki? Bu her yerde böyle. İnsanları ezeceksin, kafasına kafasına vuracaksın ancak öyle beğenirler...

Unutmadan o kadar savaş verip ülkesini striptizde değil koşuda temsil eden Merve de unutulur gider, 3-5 kuruş kazanır ya kazanmaz...

Hacı adamın geçmişini kurcalamamak gerekir (eğer pişman olup bıraktıysa).Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi.Turabi ne kadar terbiyesiz olsada bizim halk her zaman önplanda olan kişileri destekler.Kaldıki Turabi her smste 1. çıkıyordu zaten böyle olacağı çok belliydi. :)
ne demek kurcalamamak gerekir aga bu işi yapan birini sen adam yerine koyarmısın ben koymam açık ve net söylim
zaten millete artistlik yapması falan direk nefretimi kazanmıştı her yönden ofsayt adam pardon adam dedim lafın gelişi (tüm adamlardan özür dilerim)
halk derken kimi kastediyoruz aga gökhan keseri her türlü ezip geçmesi lazımdı normal olan budur
nese mübarek cuma gecesi günaha girmim zaten izlemediğim halde sınava çalışmadım

@Maskeli Fedai duyguyu araya katmasan olmaz dimi turabi 1. Olunca duygu sarılmadi mı ?

Allah aşkına sana yazıklar olsun !!
Düne kadar bizle turabi derken şimdi hak etmedi diyosun ya gerçekten ayıp !

Gökhan nasıl geldiyse öyle gitti, yarışmayı kazanan şahıs gibi televizyon karşısında şov yapmadı. Kaybetti ama böyle kazanan olmaktansa böyle kaybeden olmak daha onurlu bir şey. Gerçekten helal olsun Gökhan'a esaslı adammış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...