Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra asla ama asla survivoru izlemeyeceğim kesinlikle benim için bitmiştir survivor:T:Gökhan hakediyordu sonuna kadar:(

yalan dolan arkadaşlar bi daha survivor falan izlemeyin
ben yıllardır izliyorum son 2 senedir yarım yamalakta olsa önceden hiç kaçırmazdım 1 kez bile desteklediğim kişi kazanmadı
böyle bir halk yok ben böyle bi halk tanımıyorum yalan hepsi
Türk milleti böyle bi adama oy moy vermez acunun desteklediği 1.olur unutmayın bunu zaten belli değilmiydi 1.olacağı
Gökahn gibi bi adam varken bu sprittizciyi çakma delikanlıyı 1.yaptılar ya acun gözümde silinmiştir bi daha programlarını izlemem milletin hakkını yiyor
Yav he he :F:F:F

Delikanlılık ayağı ve fakir edebiyatıyla, herkesle kavgalı turabi Gökhan gibi efendi ve başarılı bir adamı geçti yani? Ah ülkem ah #survivor
Survivor'a Yeni Katılacaklar Için Tavsiye; Hakeret Edin, Tartışın, Edepsizlik Yapın Kazanırsınız. Ki Kazananda Oldu!! [HASHTAG]#survivorFinal[/HASHTAG]
Survivor'ı bir şaklabanın kazanmasına hiç şaşırmadım :) seyirciye kendini acındırmak için şekilden şekile girdi acıların çocuğu #survivor

Turabi'nin destekçilerini ise tahmin etmek zor değil;
Nihat Doğan ‏@NihatDogan_ND 14 dk.
Ve Survivor sampiyonu Anadolu cocugu Turabi oldu.Siyahlar kazandi beyazlar kaybetti tebrikler icimizdeki ici disi bir hirsli asi cocuk

Doğuş ‏@DogusOfficial 4 sa.
O asla yapmacık olmadı O her zaman kendi oldu.. Haydi canlar bu akşam Halk çocuğunun yüzü gülsün.. Haydi Canlar [HASHTAG]#turabi[/HASHTAG] 1890 #survivor

Gökhan Keser'in canlı yorumu;
gökhan keser ‏@gokhankeser 10 dk.
Survivor boyunca desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.

Tek kelimeyle : ADAMSIN!

Turabi gibi ikiyüzlü terbiyesiz birisi Gökhan gibi efendi,karakterli adam gibi adam birisine nasıl %20 oy fark atar. Böyle şey olmaz.

halk biziz işte bakın halk kimi destekliyor halk biziz gerisi acunun yalanları
ulan şu adam 1.oldu ya ne diyim bilmiyorum ya yazık vallahi billahi yazık gökhan gibi bi adama yazık

Turabi Çamkıran'dan "6 Adımda Nasıl Survivor Kazanılır?" Yakında Tüm Kitapçılarda!!

1-Asarım
2-Keserim
3-Delikanlıyım
4-Canım anam
5-Sapına kadar Anadolu çocuğuyum
6-Tüm kadınlar ve analar başımızın tacı

Tek adımda nasıl Survivor kaybedilir : Kendin olmak!

Gökhan hala efendi yav. Gökhan kazansaydı Yeminle diyorum Turabi onu tebrik bile etmeyecekti.

Normal oyunda Gökhanı tebrik etmeyerek sinek kovalayan adam finalde mi tebrik edecekti?

Yazık...

anadolu çocuğu mu :D ben sprittiz yapan terbiyesizlikleri aşmış bi anadolu çocuğu görmedim duymadım bilmiyorum
hayatımda böyle bir anadolu insanı görmedim

benim bildiğim anadolu insanı sprittiz yapan adama selam vermez adam yerine bile koymaz vallahi billahi tillahi

böyle bi vatandaş bizim sülalede olsa kimse yüzüne bakmaz selamı bırak evine bile almazlar anadolu çocuğuymuş
acunun istediği 1.oldu bu kadar basit beyler boşuna oy yolladınız

Türkiye sınırları içinde yapılacak her türlü yaş grubundan her türlü oylamada Gökhan Keser turabinin üstünde olur aksi hayal ürünüdür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking