ikisinin de atışı kötüydü, parkurda da gökhan kesin geçerdiyoo yiğit merveyi yenemesede gökhanı yenerdi dünkü oyunda
ikisinin de atışı kötüydü, parkurda da gökhan kesin geçerdiyoo yiğit merveyi yenemesede gökhanı yenerdi dünkü oyunda
ama acun turabiye araba verdi belki şampiyon yapmaz inşallahda yapmazAşkta ve Savaşta her şey mübah.
diğer turabi vak'a ları sizleri de baya bi korkutmuş.Aşkta ve Savaşta her şey mübah.
Sahra'nın gidişi baya etkileşmiş seni.
yiğitin atışı gökhan kadar kötü değilikisinin de atışı kötüydü, parkurda da gökhan kesin geçerdi
ama acun turabiye araba verdi belki şampiyon yapmaz inşallahda yapmaz
o kadarını nerden tahmin edebiliyosun ?yiğitin atışı gökhan kadar kötü değil
diğer turabi vak'a ları sizleri de baya bi korkutmuş.
turabinin 1. olamadağı günü de izliycen pek yakındayooo bizim hiç korkumuz yok Sahra'nın bireyselde yenilişini izliyorum.
hadi be ne haketmesi turabi haketmedi ikisinide ama arabayı aldı yeter onaHakedene verdi yine hakeden,i Survivor yapar.
hadi be ne haketmesi turabi haketmedi ikisinide ama arabayı aldı yeter ona
çünkü gökhanın atışı aşırı kötü uyuz ediyor beni o konuda kızıyorumo kadarını nerden tahmin edebiliyosun ?
O gün olmayacak çıkaz ayın son perşembesi olursa olur oda zaten çıkmaz.turabinin 1. olamadağı günü de izliycen pek yakında
aynen, bide eleştirdiler mi anında giderleniyor.çünkü gökhanın atışı aşırı kötü uyuz ediyor beni o konuda kızıyorum
tamam araba verdi ya yeter onaAcunum hep hakedene verir gönlü bol adamın.
çıkmazlarda bekleme, gözünün önünde ki perşembelere bakO gün olmayacak çıkaz ayın son perşembesi olursa olur oda zaten çıkmaz.
tamam araba verdi ya yeter ona
çıkmazlarda bekleme, gözünün önünde ki perşembelere bak
sinirleniyor adam napsın o kadar önde gidip atamıyor ve kaybediyoraynen, bide eleştirdiler mi anında giderleniyor.
hayır turabi bu kadarını haketmiyor yeter ona bu kadarHaketti diye verdi yine haketiği için Survivor'ı verecek hakedenlere bolkörlükte sınır tanımaz Avun'um.
İşte o Perşembe'nin sonucu belli başka perşembe'de olmayacağına göre çıkmnazlara düşecen sen.
Sahra'da bir kıramıyor.
hayır turabi bu kadarını haketmiyor yeter ona bu kadar
iyi yarışmacı ama karakter sıfır o yüzden haketmiyornasıl haketmiyor en iyi yarışmacı.
En zeki
en profesyonel
en doğru
en sahici
En Adam gibi Adam
...
...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?