o yüzden mi bastıra bastıra hep onu yazdı ve cevabını da takır takır verdi ?Sahra Turabi'ye tapıyor resmen ondan fena korkuyor.
Bilmem bu her şeyi yapar.![]()
o yüzden mi bastıra bastıra hep onu yazdı ve cevabını da takır takır verdi ?Sahra Turabi'ye tapıyor resmen ondan fena korkuyor.
Bilmem bu her şeyi yapar.![]()
merak etme buğün acun elemez onuTurabiyiy azarlar dokunulmazlığı kazanamazsa![]()
izlememe kararı aldım artık, kimse yok gönlümden geçen.Kimi destekliyosun şimdi![]()
İnşallah kazanır çok riskli durumda.Turabiyiy azarlar dokunulmazlığı kazanamazsa![]()
Acunla alakası yokmerak etme buğün acun elemez onu![]()
gel gökhancı olizlememe kararı aldım artık, kimse yok gönlümden geçen.![]()
o yüzden mi bastıra bastıra hep onu yazdı ve cevabını da takır takır verdi ?![]()
Olurmu ya niye izlemiyon sahra Turabiyi destekliyor sende destekleizlememe kararı aldım artık, kimse yok gönlümden geçen.![]()
final de turabin karşısında olursa illa destek çıkarızgel gökhancı ol![]()
nasıl yok melun herşey acunun oyunu survivor değil acunior buAcunla alakası yok![]()
hep tekrara düşüyorsun, ee tabi bi şey bulamayıncaTurabi onu yazmayınca Turabi bana şans tanıdı dedi resmen tapıyor adama.![]()
Ben öyle şeyler yapacağına inanmıyorumnasıl yok melun herşey acunun oyunu survivor değil acunior bu![]()
😱😱 sence ben ve turabiyi desteklemek ?? 😱Olurmu ya niye izlemiyon sahra Turabiyi destekliyor sende destekle![]()
hep tekrara düşüyorsun, ee tabi bi şey bulamayınca![]()
iyi olurfinal de turabin karşısında olursa illa destek çıkarız![]()
Ne bilim Sharan onu destekliyo ondan dedim desteklememen daha iyi zaten😱😱 sence ben ve turabiyi desteklemek ?? 😱
bulunduğu yeri doğru kavrasan başka yere geçebilecen amaOlanı kabullendsen başka şeylerde bulşurdum.![]()
yapıyor çok belli nasıl anlamıyonBen öyle şeyler yapacağına inanmıyorum![]()