Maskeli Fedai
Favori Üye
İşime gelmiyor anlamakyapıyor çok belli nasıl anlamıyon![]()
İşime gelmiyor anlamakyapıyor çok belli nasıl anlamıyon![]()
sahrayı tutuyordum ama koyu destekçisi de değilim şimdiNe bilim Sharan onu destekliyo ondan dedim desteklememen daha iyi zaten![]()
bulunduğu yeri doğru kavrasan başka yere geçebilecen ama![]()
zaten siz turabiciler hep böylesinizİşime gelmiyor anlamak![]()
aynen kabullenmen iyiSahra'yı gelen geçen devirmiş kzıın izdırabı büyüğk elenmesi iyi olmuş.
Senin kavraman önemli ben netim.
Turabi Sahra'dan korkuyordu bu çok net.![]()
Bernay'la kapışmları güzel olucak final gecesisahrayı tutuyordum ama koyu destekçisi de değilim şimdi![]()
aynen kabullenmen iyi![]()
birbirlerinin saçını yolma ayağına turabinin bir tutam saçını çekseler keşkeBernay'la kapışmları güzel olucak final gecesi![]()
aynen acun birde onları konuşturmaya çalışırsa of offfBernay'la kapışmları güzel olucak final gecesi![]()
geçti canım, bilinç altını bir yere kadar engelliyebiliyorsonYanlış yamzışım Sahra Turabi'den korkuyordu.![]()
geçti canım, bilinç altını bir yere kadar engelliyebiliyorson![]()
alıntı bende herkese bi reklam edeyim de gör![]()
@sokak sanati alıştık her cümlende yanlış yazıyon![]()
tüm yazdıklarını bir çırpıda silecek bi post bence, haksızlık etmeSon 3 gün zaten ne -kadar reklam yapsanda kar etmez.![]()
Sen saharayı sevmiyomuydun niye şimdi sevinç nağraları atıyonSon 3 gün zaten ne -kadar reklam yapsanda kar etmez.
Offf sus sen.Yaram büyük.
Sahra'nın yıkıldığı anlarıo izleyeyimde moralim yükselsin.![]()
tüm yazdıklarını bir çırpıda silecek bi post bence, haksızlık etme![]()
Sen saharayı sevmiyomuydun niye şimdi sevinç nağraları atıyon![]()
turbonunda çıldırdığı anları biliyoruzMerve Turbo'ya yenilince nasıl çıldırmış.Ortağım sen kimsin.
![]()