ikisinin de atışı kötüydü, parkurda da gökhan kesin geçerdiyoo yiğit merveyi yenemesede gökhanı yenerdi dünkü oyunda![]()
ikisinin de atışı kötüydü, parkurda da gökhan kesin geçerdiyoo yiğit merveyi yenemesede gökhanı yenerdi dünkü oyunda![]()
ama acun turabiye araba verdi belki şampiyon yapmaz inşallahda yapmazAşkta ve Savaşta her şey mübah.![]()
diğer turabi vak'a ları sizleri de baya bi korkutmuş.Aşkta ve Savaşta her şey mübah.
Sahra'nın gidişi baya etkileşmiş seni.![]()
yiğitin atışı gökhan kadar kötü değilikisinin de atışı kötüydü, parkurda da gökhan kesin geçerdi![]()
ama acun turabiye araba verdi belki şampiyon yapmaz inşallahda yapmaz![]()
o kadarını nerden tahmin edebiliyosun ?yiğitin atışı gökhan kadar kötü değil![]()
diğer turabi vak'a ları sizleri de baya bi korkutmuş.![]()
turabinin 1. olamadağı günü de izliycen pek yakındayooo bizim hiç korkumuz yok Sahra'nın bireyselde yenilişini izliyorum.![]()
hadi be ne haketmesi turabi haketmedi ikisinide ama arabayı aldı yeter onaHakedene verdi yine hakeden,i Survivor yapar.![]()
hadi be ne haketmesi turabi haketmedi ikisinide ama arabayı aldı yeter ona![]()
çünkü gökhanın atışı aşırı kötü uyuz ediyor beni o konuda kızıyorumo kadarını nerden tahmin edebiliyosun ?![]()
O gün olmayacak çıkaz ayın son perşembesi olursa olur oda zaten çıkmaz.turabinin 1. olamadağı günü de izliycen pek yakında![]()
aynen, bide eleştirdiler mi anında giderleniyor.çünkü gökhanın atışı aşırı kötü uyuz ediyor beni o konuda kızıyorum![]()
tamam araba verdi ya yeter onaAcunum hep hakedene verir gönlü bol adamın.![]()
çıkmazlarda bekleme, gözünün önünde ki perşembelere bakO gün olmayacak çıkaz ayın son perşembesi olursa olur oda zaten çıkmaz.![]()
tamam araba verdi ya yeter ona![]()
çıkmazlarda bekleme, gözünün önünde ki perşembelere bak![]()
sinirleniyor adam napsın o kadar önde gidip atamıyor ve kaybediyoraynen, bide eleştirdiler mi anında giderleniyor.![]()
hayır turabi bu kadarını haketmiyor yeter ona bu kadarHaketti diye verdi yine haketiği için Survivor'ı verecek hakedenlere bolkörlükte sınır tanımaz Avun'um.
İşte o Perşembe'nin sonucu belli başka perşembe'de olmayacağına göre çıkmnazlara düşecen sen.
Sahra'da bir kıramıyor.![]()
hayır turabi bu kadarını haketmiyor yeter ona bu kadar![]()
iyi yarışmacı ama karakter sıfır o yüzden haketmiyornasıl haketmiyor en iyi yarışmacı.
En zeki
en profesyonel
en doğru
en sahici
En Adam gibi Adam
...
...
...