senin gerçeklerin olmasın.ne yok artık gerçekler![]()
yakup elemini akıtmaya gelmiş zamanlamam süper.![]()
finale girmediysen dokunmayayım ama giripte güzel geçmişse başıyayım![]()
senin gerçeklerin olmasın.yiğitin öyle uç noktada bi performansı yok hep geneşl düzeydeydi, ara sıra yüksek performans gösteriyor.
gel gel yarınkı sınava özel enerjini sömüreyim.Bugünkü güzel geçti yarın son 1 tane kaldı en zoru oda biraz takılmaya geldim hop buradaymışdın.![]()
birkaç hafta öncesine kadar yiğit erkeklerde 1.sıradaydı inanmıyorsan bak gerçekler bunlarsenin gerçeklerin olmasın.yiğitin öyle uç noktada bi performansı yok hep geneşl düzeydeydi, ara sıra yüksek performans gösteriyor.
gel gel yarınkı sınava özel enerjini sömüreyim.o değil de turabi dün tüm oyunları aldıı ödülü kazandırttı. ama sahra gidemiycek😡
ama genele baktığımızda değil, gökhan vs daha fazla oyun almıştır.birkaç hafta öncesine kadar yiğit erkeklerde 1.sıradaydı inanmıyorsan bak gerçekler bunlar![]()
nasıl bitiyor ya daha final var, fianlde canlı sms olurÖdülü diyoprsun dünü izlemedim ben daha ama Acun gezdirmiştir onları zaten bugün Kıbrıs var çekimler biteli, rahat 3 gün olmuş ve gezmişlerdir.![]()
ama genele baktığımızda değil, gökhan vs daha fazla oyun almıştır.
nasıl bitiyor ya daha final var, fianlde canlı sms olur![]()
yok yiğit sahranın merveden yediği farkı kimseden yemediama genele baktığımızda değil, gökhan vs daha fazla oyun almıştır.
nasıl bitiyor ya daha final var, fianlde canlı sms olur![]()
umarım turabi'nin fişini çeker halk smslerde.Bugüne kadar hızlı çekim vardı bugün canlılara geçiyorlar.Son 5'te Sms canlı yapılacak.
![]()
gökhandan baya bi fark yiyiyorduyok yiğit sahranın merveden yediği farkı kimseden yemedi![]()
umarım turabi'nin fişini çeker halk smslerde.
gökhandan baya bi fark yiyiyordu![]()
100-96 olayı nedir ??Niye öyle diyon Sahra'n Turabi'yi destekliyor.
O değilde Sahra o 100-96 olayını görünce ne yapacak acaba süper şeyler oalcak kapucaz.![]()
100-96 olayı nedir ??![]()
turabiye yakışan bir cümle olmuş...Sahra ile Turabi'nin kavgalı olduğu dönemden bir demeç.
Turabi konseyde Sahra'yı yazdı yine atarlı cümleleriyle bir söz söyledi.
Şöyleydi.
Sana çok yüz verdim, 96 altısını geri alıyorum, geriye 4 kaldı şimdi etrafında dört dön bakalım.![]()
turabiye yakışan bir cümle olmuş...![]()
sahra kadar yemedi en azındanumarım turabi'nin fişini çeker halk smslerde.
gökhandan baya bi fark yiyiyordu![]()
turabi ilk köprüleri açtı sahra ondan sonra geçit verdi.İlzesen daha güzeldi böyle söyleyince iyi olmuyor.Sahra sonra buna tekrar yanaşmaya çalıştı ama olan ortada ilk baştraki yakınlık yok.
![]()
yemiştir de sen hatırlamıyosundur.sahra kadar yemedi en azından![]()