olabilir normal şeylerBugün ödül Turabi yada Yiğit kazandı
Turabi Brezilyada görülmüşyes be
Foto bulduğum an atıcam
@Bully , @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @ABAY_06
olabilir normal şeylerBugün ödül Turabi yada Yiğit kazandı
Turabi Brezilyada görülmüşyes be
Foto bulduğum an atıcam
@Bully , @eskici , @Maskeli Fedai , @sokak sanati , @ABAY_06
Aynen normal şeyler biz kazanıyoruz alışın artıkolabilir normal şeyler![]()
YokŞimdi 5 kişi kaldılar bir daha oylama olucak peki Sms sıralamasını açıkladılarmı eski yapılan ?
Ödül oyunlarının çoğunu ünlüler kazandı yeni yeni kazanıyolar olsun o kadardaAynen normal şeyler biz kazanıyoruz alışın artık![]()
En önemlilileri kazanıyorlar amaÖdül oyunlarının çoğunu ünlüler kazandı yeni yeni kazanıyolar olsun o kadarda![]()
Her ödül oynu önemliEn önemlilileri kazanıyorlar ama![]()
2 kere kazandınız diye artistlik yapma laAynen normal şeyler biz kazanıyoruz alışın artık
Yok
Açıklarlar heralde*?
New York kazandık ayık olun2 kere kazandınız diye artistlik yapma la![]()
ünlülerde nba kazandıNew York kazandık ayık olun![]()
hadi ordan be neyse burda bazı arkadaşlar sözde sms yüzdelerini paylaşıyorlar onlar doğru muönemsiz o![]()
Sallamasyon onlar açıklamadılar benim bildiğim ? @Eray Güler yanlışmıyım ?hadi ordan be neyse burda bazı arkadaşlar sözde sms yüzdelerini paylaşıyorlar onlar doğru mu![]()
zaten saçma sapan şeyler paylaşıyorlar aga toplamı yüzde yüzü geçen şeyler saçmaSallamasyon onlar açıklamadılar benim bildiğim ? @Eray Güler yanlışmıyım ?
hakeden mi gitti ???😱Hak eden gitti ne diyeyim @yakup09![]()
yok burdaydım ama sonradan kdere bağlayıp gittim.
ortalık izleyenlere oyun, show yapanlara kaldı
hakeden kaldı hakeden de gittihakeden mi gitti ???😱
yok burdaydım ama sonradan kdere bağlayıp gittim.
ortalık izleyenlere oyun, show yapanlara kaldı![]()
sana göre öyle bana göre değil.hakeden kaldı hakeden de gitti
ama gerçek şu ki yiğit daha çok hakediyorsana göre öyle bana göre değil.
açıkçası yiğitin de ahım şahım bi oyun almışlığı yok. o sahra gibi ne çok iyiydi ne çok kötü. aslında sahra merve hariç diğer kızlarla oynadı mı genellikle alıyordu ama yiğit tolga hariç diğerlerinden pek bi oyun alamadı. almıştır illa ama çok değil.ama gerçek şu ki yiğit daha çok hakediyor![]()
yok yiğitte hepsinden çok alıyordu oyun son zamanlarda düşmese turabiden iyiydi geneldeaçıkçası yiğitin de ahım şahım bi oyun almışlığı yok. o sahra gibi ne çok iyiydi ne çok kötü. aslında sahra merve hariç diğer kızlarla oynadı mı genellikle alıyordu ama yiğit tolga hariç diğerlerinden pek bi oyun alamadı. almıştır illa ama çok değil.
aynen ya kurtulduk şundanallaha şükür ağlak sahradan kurtulduk![]()
yok artık. 😱yok yiğitte hepsinden çok alıyordu oyun son zamanlarda düşmese turabiden iyiydi genelde
aynen ya kurtulduk şundan![]()