turabi ilk köprüleri açtı sahra ondan sonra geçit verdi.yanlış lenselemeler yapmak doğru değil.
yemiştir de sen hatırlamıyosundur.![]()
Olan ortada hiç bir şey yanlış değil.Sahra'nın gidişini hala izleyemeddim şimdi izleyeyimde öleyim zevkten.
turabi ilk köprüleri açtı sahra ondan sonra geçit verdi.yanlış lenselemeler yapmak doğru değil.
finalde tüm zevklerin içinde katı yağ misali demir atıcak, bizimkiler ise zeytin yap misali eriyip gidicek zevkten.Olan ortada hiç bir şey yanlış değil.Sahra'nın gidişini hala izleyemeddim şimdi izleyeyimde öleyim zevkten.![]()
finalde tüm zevklerin içinde katı yağ misali demir atıcak, bizimkiler ise zeytin yap misali eriyip gidicek zevkten.![]()
yok hatırlıyorum o kadar yemedi yiğit iyi yarışmacıturabi ilk köprüleri açtı sahra ondan sonra geçit verdi.yanlış lenselemeler yapmak doğru değil.
Acun'um Turabi'ci senin dediğinin olması zor.
Turabi'yi destekleyenler...
Demet Akalın
Acun ve Survivor ekibi.
Nihat Doğn
Sahra Işık
Müge Üzel
Duygu bal
Serenay Aktş
...
...
...
zaten kötü demiyorum ama standart bi performansı var, abartmaya gerek yok.yok hatırlıyorum o kadar yemedi yiğit iyi yarışmacı![]()
ona bakarsan taner ve nihat turabinin 3 misli fenomen olmuşlardı ama sonuç ??
zaten kötü demiyorum ama standart bi performansı var, abartmaya gerek yok.![]()
ama sahradan iyidirona bakarsan taner ve nihat turabinin 3 misli fenomen olmuşlardı ama sonuç ??
zaten kötü demiyorum ama standart bi performansı var, abartmaya gerek yok.![]()
ne oldu la kabul ettin mi sonunda acunun turabici olduğunuAcun'um Turabi'ci senin dediğinin olması zor.
Turabi'yi destekleyenler...
Demet Akalın
Acun ve Survivor ekibi.
Nihat Doğn
Sahra Işık
Müge Üzel
Duygu bal
Serenay Aktş
...
...
...
aynılar aynı.ama sahradan iyidir![]()
ama sahradan iyidir
ne oldu la kabul ettin mi sonunda acunun turabici olduğunu![]()
dengesi kötü onunaynılar aynı.dokunulmazlıkta sahra ahmet dursunu kaç kere yendi ama yiğit kendi kendine düşüyor.
üstelik ahmetin ayağı sakat olmasına rağmen yenemedi
![]()
demek ki acun belli bir yere kadar kullanıp sonra bi köşeye etı veriyor.Sonuç Acun'un iki dudağı arasında.![]()
olsun bunu kabul etmen güzel turabi kazanırsa anla ki acun sayesindeArkamız güçlü olsunda sizi daha rahat ezeyim diye kabul ettim.![]()
işte demek ki iyi değil ahım şahım. hem atışları da kötü yiğitin.dengesi kötü onun![]()
demek ki acun belli bir yere kadar kullanıp sonra bi köşeye etı veriyor.![]()
olsun bunu kabul etmen güzel turabi kazanırsa anla ki acun sayesinde![]()
sahrnın da kötü atışları hem dün nasıl hiç kazanamadı atışları çok kötü olan gökhanı bile yenemedi hiçişte demek ki iyi değil ahım şahım. hem atışları da kötü yiğitin.![]()
o yüzden mi onları da sonuna kadar tuttu ordaNihat'ı o kadar desteklemiyordu.Taner'i zaten yok sayıyordu.
Kazanınca çeviririz biz onu.![]()
siz varya zaten ne çakal carlossunuz yaNihat'ı o kadar desteklemiyordu.Taner'i zaten yok sayıyordu.
Kazanınca çeviririz biz onu.![]()
yiğitte yenemzdi, yani değişen bi şey yoksahrnın da kötü atışları hem dün nasıl hiç kazanamadı atışları çok kötü olan gökhanı bile yenemedi hiç![]()
yoo yiğit merveyi yenemesede gökhanı yenerdi dünkü oyundayiğitte yenemzdi, yani değişen bi şey yok![]()
siz varya zaten ne çakal carlossunuz ya![]()
o yüzden mi onları da sonuna kadar tuttu ordabahanler ah bahaneler
![]()