tartışalım melun ayrıca beddua da çok güzelNeyse biraz tartışalım bakalım seninle melun
Nasıl beddua melun
tartışalım melun ayrıca beddua da çok güzelNeyse biraz tartışalım bakalım seninle melun
Nasıl beddua melun
Biraz üzüldüm ama geçti hemen.Ne oldu Bully
İmkansızın imkansızı biz ölümüne antiturabiciyiz.
Bu arada Vadiye yeniden başladım Bully baştan bence sende izleBiraz üzüldüm ama geçti hemen.
Git Vadi konusuna biraztartışalım melun ayrıca beddua da çok güzel
Baştan zor da Çakır öldükten sonra olabilir sen bana anlatırsın biraz başlarını.Bu arada Vadiye yeniden başladım Bully baştan bence sende izle
Pusuyu izlemesen bile Eski Vadi yani muazzam birşey ya duygulandım şimdiBaştan zor da Çakır öldükten sonra olabilir sen bana anlatırsın biraz başlarını.
antigökhancıyız dicemde adamda bişi yapmadıBiraz üzüldüm ama geçti hemen.
İmkansızın imkansızı biz ölümüne antiturabiciyiz.
Gökhan'ın yanlışı olmadı zaten nesine antilik yapacaksınız dediğin gibi.antigökhancıyız dicemde adamda bişi yapmadıOldu imkansızı başarırızİlk olarak profilleri turabi fotosu koyun alışma süreci
Yoo hiç yapmadım demedim ama yaptım da demedim ne yapacan şimdi?
Sen birkaç kere yaptın diyordun 1 tane mi bulabildin?
Benle başa çıkamazsın oğlum.Öfff sen iflah olmazsın.
işte o yapanların hepsi adam değil turabi de öyleayrıca geldum @Maskeli Fedai melunu kork benden. @Bully aga geldim merak etmebu sms sonuçları muhabbeti ne anlamadım
Benle başa çıkamazsın oğlum.
emin miisnbeni turabici yapamazsın @Eray Gülermerak etme @Bully aga ben hepsiyle başa çıkarım fark yapmaz bana
Ama sen birkaç tane dedin 1 tane bulabildin sen de sallamış oldun yani.İşte bize sallama diyorsun yaa buda senin kafadan uydurduğunun ispatı.
O kadar ispatladım hala öküz altında buza arıyorsun.
turabi doğru dürüst falan deilki zaten melunAdamlık o değil bence.Bir insan doğru dürüstse ne olura olsun önemli değil.Zaten o tarafı bizi ilgilendirmiyor o onun tercihi ve Survivor'la bir ilgisi olamaz.Ama olsa bile farketmez striptiz yapması.
Turabi adam gibi adam.Gökhan ise madamturabi doğru dürüst falan deilki zaten melun
Ama sen birkaç tane dedin 1 tane bulabildin sen de sallamış oldun yani.
turabi doğru dürüst falan deilki zaten melun
Bu Akıncılar hep böyle zaten inkar ederler@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.
Hiç hayır demedim valla.@Maskeli Fedai bully'nin dönüşünü anlatayım az önce olan olay bu dedim ki turavi'den etkileniyorsun ki gül gül öldük lafını kullanıyorsun dedim o da hayır dedi
sonra evet yapmış olabilirim dedi.
Masajını buldum ama sen 1 tane kanıt gösterdin dedi
AKın'da olan dönüşten daha büyük bir dönüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?