Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi'yi fazla abarttın.Ben yalan söylemedim istatistikleri paylaştım fark 1 zaten![]()
Hoşgeldi.Melun geldi yine .ss @Bully
Turabi adam gibi adamdır ondan savunuyorumhem eskici melunu hemen gitti
![]()
He ondan ondanAdamın işi vardır gidebilir bu kadar girmesi bile iyi zaten yeter bana
![]()
Girdi ama işe yaramadı![]()
geldim merak etmeGayet başarılıydı bence senin yalanlarını iyi çürüttü.![]()
En başarılı değil Turabi zorluyor bu melunuTurabi'yi fazla abarttın.Ayrıca istatistiklere bakacak olursak Gökhan Survivor'ın en başarılı erkek yarışmacısı.
Hoşgeldi.![]()
![]()
Turabi 21geldim merak etmeevet işim vardı o yüzden gittim yani
ne yaramadı sen hep yalan söylüyorsun melun
![]()
Arada fark çok Gökhan bundan sonra zaten yenecek hep Turabi'yi farkı daha da açar.En başarılı değil Turabi zorluyor bu melunu![]()
Git Vadi konusunaevet geldim niye sallamalarına devem etmişşin bu arada melun![]()
Zor biraz cumartesi olan ödül Turabi yine Gökhanı yenerArada fark çok Gökhan bundan sonra zaten yenecek hep Turabi'yi farkı daha da açar.![]()
Turabi Gökhan'ı seçmez ki Tolga'yı seçer haklı olarak.Zor biraz cumartesi olan ödül Turabi yine Gökhanı yener![]()
Gökhan oynamıyor bence daha hiç oynamazTurabi Gökhan'ı seçmez ki Tolga'yı seçer haklı olarak.![]()
sonuçta turabladan önde oraya bak senTurabi 21
Gökhan 23
galibiyet almış yani Gökhan ezemiyor![]()
Tolga gitse de Gökhan şov yapsa.Gökhan oynamıyor bence daha hiç oynamaz![]()
Tolgacım gitmesinTolga gitse de Gökhan şov yapsa.![]()
1 farkla öndesonuçta turabladan önde oraya bak sen![]()
ne var ki ordaGit Vadi konusuna![]()
ama sen turabi yeniyor diyorsunTolgacım gitmesin
1 farkla önde![]()
Tolgacın batsın emiTolgacım gitmesin
1 farkla önde![]()
Karaktersiz maraktersiz ama kalması gönüllülere faydalı olur melununTolgacın batsın emiO melun umutsuz vaka bu hafta elensin sonra Ahmet-Gökhan Turabi'yi ezer geçerler.
![]()
![]()
Tamam işte 1 farkla Gökhan önde yani dediğiniz gibi fark yokne var ki orda
ama sen turabi yeniyor diyorsun![]()
biz fark var mı dedik gökhan hep önde bitiriyor ama bazen turabi top gibi şans olaylarının olduğu oyunlarda yeniyor dedik o kadar ama sen turabi yeniyor diyorsun ama gökhan yeniyor işteKaraktersiz maraktersiz ama kalması gönüllülere faydalı olur melunun
Tamam işte 1 farkla Gökhan önde yani dediğiniz gibi fark yok![]()
Sonuçta atmak önemlidirbiz fark var mı dedik gökhan hep önde bitiriyor ama bazen turabi top gibi şans olaylarının olduğu oyunlarda yeniyor dedik o kadar ama sen turabi yeniyor diyorsun ama gökhan yeniyor işte![]()
evet ama sonuçta gökhan daha iyiSonuçta atmak önemlidir![]()