- Reaksiyon puanı
- 59,836
- Puanı
- 1,060
Yok artık bu kadar da atılmaz. 😱Kesin öyledir.Gökhan 2 3 oyun hariç yenemiyor Turabiyi![]()
Yok artık bu kadar da atılmaz. 😱Kesin öyledir.Gökhan 2 3 oyun hariç yenemiyor Turabiyi![]()
ya aga sallama ya hep turabi şansa kazanıyor ayrıca turabi bir oyunda sildiyse gökhan her oyunda siliyorTabi canım kesin öyledir Önceki oyunlarra bak Gökhan şansa kazanıyor ayrıca çamur oyununda Turabi Gökhanı sahadan silmişti![]()
Aç bak işte çamur oyunu gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu ondan önceki iletişim oyunuYok artık bu kadar da atılmaz. 😱![]()
Kesin öyledir.Gökhan 2 3 oyun hariç yenemiyor Turabiyi![]()
aga bu melun abarttı iyice yaYok artık bu kadar da atılmaz. 😱![]()
Turabi önceki haftalardaki oyunlarda Gökhanı hep sildi sadece 1 2 oyun yeniliyorya aga sallama ya hep turabi şansa kazanıyor ayrıca turabi bir oyunda sildiyse gökhan her oyunda siliyor![]()
O oyunlar Turabi'nin nadiren kazandığı oyunlar işte.Aç bak işte çamur oyunu gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu ondan önceki iletişim oyunu![]()
Bırak aga hayal kurmak bedava değil mi takılsın öyleaga bu melun abarttı iyice ya![]()
aga bu kadarda sallama komik oluyorsun yine melunluğun tuttuTurabi önceki haftalardaki oyunlarda Gökhanı hep sildi sadece 1 2 oyun yeniliyor![]()
melunlar birbirine düşmüşNeyse konuyu saptırmayalım.Bu hafta Tolga gider inşallah ünlüler takımının zayıf halkası kendisi ve hiç sevmiyorum.
![]()
İşte diyorum ya Gökhan şansa bazen yeniyor yoksa her oyunda eşit gidiyorlarO oyunlar Turabi'nin nadiren kazandığı oyunlar işte.Gökhan zaten parkurları her zaman Turabi'den önde bitiriyor. Bazen atış oluyor parkurun sonunda Gökhan onu yapamıyor işte.
![]()
Kim daha Musticimelunlar birbirine düşmüş![]()
Ya aga yanlış izliyon herhalde aç bak işteaga bu kadarda sallama komik oluyorsun yine melunluğun tuttu![]()
Eşit falan değil Gökhan Turabi'yi ezip geçiyor son haftalarda her şey ortada.İşte diyorum ya Gökhan şansa bazen yeniyor yoksa her oyunda eşit gidiyorlar
Kim daha Mustici![]()
Ortada aga aç bak önceki oyunlaraEşit falan değil Gökhan Turabi'yi ezip geçiyor son haftalarda her şey ortada.![]()
yav he heİşte diyorum ya Gökhan şansa bazen yeniyor yoksa her oyunda eşit gidiyorlar
Kim daha Mustici
Ya aga yanlış izliyon herhalde aç bak işte![]()
bilemicem @Bully musticilikten çok elemci kederci gibiİşte diyorum ya Gökhan şansa bazen yeniyor yoksa her oyunda eşit gidiyorlar
Kim daha Mustici
Ya aga yanlış izliyon herhalde aç bak işte![]()
Ben gayet iyi hatırlıyorum her şeyi.Ortada aga aç bak önceki oyunlara![]()
Ya benbilemicem @Bully musticilikten çok elemci kederci gibi![]()
Ya aga iletişim oyunlarında ve ödül oyunlarında Turabi fark atıyor Gökhana sen ne diyon şimdiBen gayet iyi hatırlıyorum her şeyi.Gökhan Turabi'ye bariz üstünlük kurdu son haftalarda bunu Survivor'ı at gözlükleri takmadan izleyen herkes görüyor.
![]()
Elem kederim Musticiliğimden kaynaklanıyor zaten melun.bilemicem @Bully musticilikten çok elemci kederci gibi![]()
yok sene hep bir elem keder var akın elendi elem keder dikmen my yi geçemedi elem keder sülüman mustiyi öldürdü elem kederElem kederim Musticiliğimden kaynaklanıyor zaten melun.![]()
Ya benyok sene hep bir elem keder var akın elendi elem keder dikmen my yi geçemedi elem keder sülüman mustiyi öldürdü elem keder![]()
Yakında bırakıcam bu işleri yeni elem kederci gençler yetiştiricem.yok sene hep bir elem keder var akın elendi elem keder dikmen my yi geçemedi elem keder sülüman mustiyi öldürdü elem keder![]()