sende daha büyük leem keder var ama belli etmiyonYa ben![]()
sende daha büyük leem keder var ama belli etmiyonYa ben![]()
He he fark atıyor.Ya ben
Ya aga iletişim oyunlarında ve ödül oyunlarında Turabi fark atıyor Gökhana sen ne diyon şimdi![]()
😱 forumumuzda elem keder ustası çok işin zorYakında bırakıcam bu işleri yeni elem kederci gençler yetiştiricem.![]()
Turabi 22 GalibiyetHe he fark atıyor.![]()
Sülümana Rüsteme ve Hürreme bunlara karşı elemim varsende daha büyük leem keder var ama belli etmiyon![]()
Artık huzura ermeye karar verdim zor olacak ama denicem bırakmayı.😱 forumumuzda elem keder ustası çok işin zor![]()
İlk haftalarda Gökhan Survivor'a ayak uyduramadı ama Akın karşı adaya geçince coştu Turabi'ye pek oyun vermedi.Turabi 22 Galibiyet
Gökhan 23 galibiyet
Yani pek fark yok
Sülümana Rüsteme ve Hürreme bunlara karşı elemim var![]()
Sonuçta fark 1Artık huzura ermeye karar verdim zor olacak ama denicem bırakmayı.
İlk haftalarda Gökhan Survivor'a ayak uyduramadı ama Akın karşı adaya geçince coştu Turabi'ye pek oyun vermedi.![]()
Ben 5-6 kişiye karşı mücadele ediyordum zamanında ama sende de iş var.Sonuçta fark 1hem 2 koldan geldiniz ama başarılı bir iş çıkarttım bugün
![]()
Eskici melunu hemen gittiBen 5-6 kişiye karşı mücadele ediyordum zamanında ama sende de iş var.![]()
Akın düşmanı daha çoktu ama sana 7-8 kişi sayarım ben çok çektim o yüzden ama hiç yenilmedim başarıyla savundum Akın'ımı.Eskici melunu hemen gittiben harunn sokak sanati billy kane falan var işte
![]()
Bende yenilmedim size savundum TurabimiAkın düşmanı daha çoktu ama sana 7-8 kişi sayarım ben çok çektim o yüzden ama hiç yenilmedim başarıyla savundum Akın'ımı.![]()
Daha çok çekecen sen melun sokak sanati gelene kadar.Bende yenilmedim size savundum Turabimi![]()
Turabimi savunurum siizn gibi melunlara karşı zaten sayınız azDaha çok çekecen sen melun sokak sanati gelene kadar.![]()
O melunun savunulacak neyi varsa artıkTurabimi savunurum siizn gibi melunlara karşı zaten sayınız az![]()
Turabi adam gibi adamdır ondan savunuyorumO melunun savunulacak neyi varsa artık![]()
He ondan ondanTurabi adam gibi adamdır ondan savunuyorumhem eskici melunu hemen gitti
![]()
Girdi ama işe yaramadıHe ondan ondanAdamın işi vardır gidebilir bu kadar girmesi bile iyi zaten yeter bana
![]()
Gayet başarılıydı bence senin yalanlarını iyi çürüttü.Girdi ama işe yaramadı![]()
Ben yalan söylemedim istatistikleri paylaştım fark 1 zatenGayet başarılıydı bence senin yalanlarını iyi çürüttü.![]()
cevap veriyorum ama anlamıyorsun ki melunCevap mı veremedin melun![]()