Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamuğu yok mu dobramı dediklerinin hiç birini ben göremiyorum :F
Dobra değil mi Turabi röportajlarda biraz argoya kaçarak söylüyor.Bunu kabul etmek istemiyorsun.Hem Sero dedi Gökhan beni fitilleid iye hem dün sero hakkında şeytan dediler Gökhanda bunun içindeydi.Gökhan tam sinsi o adada efendilik rollü yapmaya çalışıyor

İkisi de melun. :A

Akın'ın arkasından ne küfürler, ne hakaretler etti be [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] . :(
Tabi edecek adam sevmiyor zorla mı :A

Sen Akin harbi sonuna kadar o adada kalacak mi diyorsun simdi? :A :A
Rüya görüyor bu anticiler :A

Dobra değil mi Turabi röportajlarda biraz argoya kaçarak söylüyor.Bunu kabul etmek istemiyorsun.Hem Sero dedi Gökhan beni fitilleid iye hem dün sero hakkında şeytan dediler Gökhanda bunun içindeydi.Gökhan tam sinsi o adada efendilik rollü yapmaya çalışıyor

Arkadan konuşmak en kolayı tabii. :A

Bu hafta gidecek kazanamasalar :Z Sahram onu eleyecek :A
Sembol sembol sembol.

:A :A :A

Gökhan adam gibi adamdır yazmasaydı sero silah zoruylamı yazdırdı tolgayı :D

Ona bakarsan Gökhan da uzaktan adam ol dedi sıkıyorsa yanında desin :A ayrıca ahmetle konuşurken Turabi için iki yüzlü dedi o zaman onlarda arkadan konuştular sıkıyorsa yanında desin :A
Turabi de aynı adada Gökhan'a bir şey diyemiyor. :A Ayrıca ben iki yüzlü dediğini hatırlamıyorum Gökhan'ın. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...