Evet Gökhan her oyunda turbonuzu yenen varyaSenin destekledigin kim? Gökhan mi?![]()
Evet Gökhan her oyunda turbonuzu yenen varyaSenin destekledigin kim? Gökhan mi?![]()
Arar bulurum rezil olursunTurabi de aynı adada Gökhan'a bir şey diyemiyor.Ayrıca ben iki yüzlü dediğini hatırlamıyorum Gökhan'ın.
![]()
Gökhan elenecek aha da buraya yazdim.Evet Gökhan her oyunda turbonuzu yenen varya![]()
Akın giderse Gökhan'ın tarafında yer alacaz elbet.Akin son 4'e kalsin harbi tebrik edecegim ama hayal o hayal.![]()
Uğraşmayacağın için sıkıntı yok.Arar bulurum rezil olursun![]()
Nereye yazdın göremiyorumGökhan elenecek aha da buraya yazdim.![]()
tam bir melunluk iste. Baskalari üzerinden prim yapacak baska bir sey degil.Akın giderse Gökhan'ın tarafında yer alacaz elbet.![]()
Görecegiz.Nereye yazdın göremiyorumGökahn elenmez öyle kolay kolay hayal kurmayalım lütfen
![]()
Niye sen bir zamanlar "adamın her hareketi ofsayt" dediğin Turabi'nin tarafına geçtiğine göre benimki melunluk sayılmaz.tam bir melunluk iste. Baskalari üzerinden prim yapacak baska bir sey degil.
Görecegiz.![]()
![]()
![]()
Görelim finale kadar yolu var Gökhanın finaldede umarım tubonuzu yenerde demeyin keyfimetam bir melunluk iste. Baskalari üzerinden prim yapacak baska bir sey degil.
Görecegiz.![]()
![]()
![]()
Digerlerininki daha bir ofsayt oldugunu gördüm ne yapayim, kötünün iyisi.Niye sen bir zamanlar "adamın her hareketi ofsayt" dediğin Turabi'nin tarafına geçtiğine göre benimki melunluk sayılmaz.![]()
![]()
![]()
Halkin adami, adam gibi adam, [HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG]Görelim finale kadar yolu var Gökhanın finaldede umarım tubonuza yenerde demeyin keyfime![]()
Nereye halkın adamı seni kaybetmişiz biz gerçektenDigerlerininki daha bir ofsayt oldugunu gördüm ne yapayim, kötünün iyisi.
Halkin adami, adam gibi adam, [HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG]
Müge'yi de iyi ellemişti bu Turabi zamanında türlü türlü bahanelerle.Digerlerininki daha bir ofsayt oldugunu gördüm ne yapayim, kötünün iyisi.
Halkin adami, adam gibi adam, [HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG]
Merve'nin hesabını kardeşi yönetiyo o çıkartmıştır erken sevinmeyin derim.Oha 😱 süper olur eger dogru ise.![]()
![]()
Al işte son 1 dk ya dikkat etAkın giderse Gökhan'ın tarafında yer alacaz elbet.
Uğraşmayacağın için sıkıntı yok.![]()
İftira atmaMüge'yi de iyi ellemişti bu Turabi zamanında türlü türlü bahanelerle.![]()
![]()
Nereye halkın adamı seni kaybetmişiz biz gerçekten![]()
Müge'yi de iyi ellemişti bu Turabi zamanında türlü türlü bahanelerle.![]()
![]()
Anticiler her yoldan saldııryor işteBen zaten ünlülerde Serenay ve Ahmeti destekliyordum. Serenay gitti. Ahmette Gökhana yakin. Olay bitmistir.
Antilik bu. Kardes gibiydi onlar.
Sahra İnşallah son 4 e kalmıştır bayağı oy atmayı düşünüyorum he birde Turabi kardeşe 🙂
Son 4'e kalamaz bence. Turabi'ye bende atıcam.Sahra İnşallah son 4 e kalmıştır bayağı oy atmayı düşünüyorum he birde Turabi kardeşe 🙂
Önce [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] mantar saçlı erkek fatma defolup gitsin o adadan ki tolga yazilicak hele ki dokunulmazlikta hep o kaybedecek çünkü onun oyunu değil gerçi hiç bir oyun ona gore değil ama neyse o çıkacak dokunulmaz ligi gökhan alırsa merve der mervede defolup gider İnşallah. Ve mutlu son 🙂Sonraki hafta ise Ahmet sinsisi gitsinhadi bugün yazalım kaybetseler kim kimi yazar diye?
@sokak sanati @Harunnn60 @ABAY_06 @Billy Kane @GreatOttoman @KayıpSehir @Yakamoz-Asi
Önce [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] mantar saçlı erkek fatma defolup gitsin o adadan ki tolga yazilicak hele ki dokunulmazlikta hep o kaybedecek çünkü onun oyunu değil gerçi hiç bir oyun ona gore değil ama neyse o çıkacak dokunulmaz ligi gökhan alırsa merve der mervede defolup gider İnşallah. Ve mutlu son 🙂