Tabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-DKazandık mı diyorsun.![]()
Tabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-DKazandık mı diyorsun.![]()
Turabi sms sıralamsında kaçıncıTabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-D
Tabiki kazanicaz 🙂 ondan hariç bir kaç bilgi geldi kulagima her zaman ki gibi :-D
Ne kadar güzel konuşmuşlar öyle.Al işte son 1 dk ya dikkat et
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-otuzikinci-bolum-birinci-parca-izle/7884
@ABAY_06
İftira atma![]()
Arkadan konuşmuşlar sıkıyorsa yanında desinNe kadar güzel konuşmuşlar öyle.İki kişilikli Turabi.
![]()
Turabi diyor mu hiç insanların yanında Gökhan niye desinArkadan konuşmuşlar sıkıyorsa yanında desin![]()
Yaa bak tarafsız bakınca nasıl olunuyorTurabi diyor mu hiç insanların yanında Gökhan niye desin![]()
Tarafsız bakınca Gökhan'ın haklı olduğunu görebiliyorum.Yaa bak tarafsız bakınca nasıl olunuyor![]()
bu sözu çok seviyorumAkın Gider İnşAllah .
Melun sen tam bir melunsunTarafsız bakınca Gökhan'ın haklı olduğunu görebiliyorum.![]()
Bıkmadınız kaç haftadır rüyanızda Akın'ın gittiğini görüp de mutlu oluyorsunuzdur siz şimdi.bu sözu çok seviyorum![]()
bu sözu çok seviyorum![]()
Arkadaş post kasıyor @Yakamoz-Asi.![]()
Yönetim tarafsız olmalı.Bende doyamıyorum bu söze.
Yakamoz asi bizden.![]()
Yönetim tarafsız olmalı.![]()
Sildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎Yönetim tarafsız olmalı.![]()
1 tane yeter 2 kere yazmasına gerek yok.Şakasına dedim.Silmiş zaten.😡Ayrıca post değilki o sen kaç kere aynı mesajları yazdın.
![]()
İşte örnek moderatör.Sildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎
Ne alaka.1 tane yeter 2 kere yazmasına gerek yok.
İşte örnek moderatör.![]()
Sildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎
Ben de rapor ederim.Ne alaka.Bizde yerlerini değiştirip yazariz.
![]()