- Reaksiyon puanı
- 60,010
- Puanı
- 1,060
Turboyu desteklemen şaşırttı beniGökhan en gicik oldugum ücüncü isim.
Bende degilim.
Montaj olmasa iyiydi.![]()
Ben olsaydım Akının gitmesi için veriridimGökhan'la Ahmet'e oyun vermemeli.![]()
En adam gibi adamı destekelyecekTurboyu desteklemen şaşırttı beni![]()
Sizde işinize gelmiyince hemen sinsiGökhan sinsi![]()
Sen ne melun bir şeysin öyle.Ben olsaydım Akının gitmesi için veriridim
En adam gibi adamı destekelyecek![]()
Onda bişey yok Gönüllüler yandı deseneparkur sonunda da bir kalkan gibi bir şety var ona vuruyorsun.![]()
Akını sevmiyorum arkadaşSen ne melun bir şeysin öyle.![]()
Adam gibi adam Gökhan var ordaBen olsaydım Akının gitmesi için veriridim
En adam gibi adamı destekelyecek![]()
Parkur oynunda çok kötü değil Tolga Akını yenebilirBence 0 çekecek.![]()
[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] şov yapacak oyunda bugün.Akını sevmiyorum arkadaş![]()
Tolga'da kondisyon yok yoruluyor hemen Akın sporcu adam sanmıyorum yenileceğini bugün.Adam gibi adam Gökhan var orda
Parkur oynunda çok kötü değil Tolga Akını yenebilir![]()
Akın sporcuda ağır kalıyo parkurda çok hantal[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] şov yapacak oyunda bugün.![]()
Tolga'da kondisyon yok yoruluyor hemen Akın sporcu adam sanmıyorum yenileceğini bugün.![]()
Ne bilim adanın en antipatik adamını desteklemen ilginç geldi bana
Ama parkurun bazı yerlerinde fark yaratıyor atlamaları, sürünmeleri, tırmanmaları falan iyi.Akın sporcuda ağır kalıyo parkurda çok hantal
Niye antipatik? Adamin adada yamugu yok, dobra, direk. Oldugu gibi, numarasi yok yani.Akın sporcuda ağır kalıyo parkurda çok hantal
Ne bilim adanın en antipatik adamını desteklemen ilginç geldi bana![]()
Yamuğu yok mu dobramı dediklerinin hiç birini ben göremiyorumNiye antipatik? Adamin adada yamugu yok, dobra, direk. Oldugu gibi, numarasi yok yani.
Dis hayatindaki yamuklar var, ama sanki digerlerinin yok mu.![]()
Yamuğu yok mu dobramı dediklerinin hiç birini ben göremiyorum![]()
Yaniii bazı yerlerde oda karşısındaki kişiye bağlı neyse şu fragmana bir bakim benAma parkurun bazı yerlerinde fark yaratıyor atlamaları, sürünmeleri, tırmanmaları falan iyi.![]()
Çok arkadan konuşuyor ama.Niye antipatik? Adamin adada yamugu yok, dobra, direk. Oldugu gibi, numarasi yok yani.
Dis hayatindaki yamuklar var, ama sanki digerlerinin yok mu.![]()
Neyse şaka yapıyordum zaten Turbo bugün fark yaratacak[HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] şov yapacak oyunda bugün.![]()
Tolga'da kondisyon yok yoruluyor hemen Akın sporcu adam sanmıyorum yenileceğini bugün.![]()
Onlar saldırsa ne olur saldırmasa ne olur@Maskeli Fedai @sokak sanati ve diger [HASHTAG]#turboturabiciler[/HASHTAG] bu adam laf atiyor saldirin.
![]()
Yani adada konusmayan biri var mi ona bakacaksiniz Tolga gibi degil en azindan.Çok arkadan konuşuyor ama.![]()