Maskeli Fedai
Favori Üye
Vadi ile değil küçük ağa denen saçmalıkla dalga geçTamamdır arada dalga geçerim ama Bully ile.![]()
Vadi ile değil küçük ağa denen saçmalıkla dalga geçTamamdır arada dalga geçerim ama Bully ile.![]()
Vadi ile değil küçük ağa denen saçmalıkla dalga geç![]()
Dikmen varDaha iyiymiş ama Birce var o dizide.
![]()
Dikmen var![]()
Evet evetOnda kimse yok sevdiğim.Dikmenci melun hem My'ye rakip o.
![]()
Ağzını hayra açsana.Arkadaşlar bugün diskalifiye olur mu tartışmaları var özellikle Turabi`i diskalifiye diyenler var inanmayın Turabi hala ada da. Ayrıca ilk saldıran Akın ki diskalifiye olmayacak eğer olucaksada Akın diye dusunuyorum. @sokak sanati @Maskeli Fedai
Merak etme diskalifiye olmaz diyorum ya 🙂Ağzını hayra açsana.![]()
Akın'a çok laf atıyon zaten.Merak etme diskalifiye olmaz diyorum ya 🙂
Arkadaşlar bugün diskalifiye olur mu tartışmaları var özellikle Turabi`i diskalifiye diyenler var inanmayın Turabi hala ada da. Ayrıca ilk saldıran Akın ki diskalifiye olmayacak eğer olucaksada Akın diye dusunuyorum. @sokak sanati @Maskeli Fedai
ne sahtesi asıl turabi sahte adamların yüzüne ayrı kameralara ayrı konuşuyor ayrıca turabide sahrayla arkadaştı ona da güven olmaz zaten güven olmazda adam değil çünkü gökhanın adam gibi adam olduğu net belli oluyor zaten sen takma kafana bunları turabine bak senBiraz agsif dedi kötü ir şey demedi genel oalrak ama Gökhan'da iyi dedi sinir etti beni.😡
Adamlık ve Gökhan tam Failsın.Adam sahte bir defa Sero'ma güveniyorum ayrıca arkadaşlarına bakıyorum Ahmet ve AKın.
Bunlarla takılana güven olmaz net.😉
Akın'a çok laf atıyon zaten.Neyse iyi o zaman.
![]()
ne sahtesi asıl turabi sahte adamların yüzüne ayrı kameralara ayrı konuşuyor ayrıca turabide sahrayla arkadaştı ona da güven olmaz zaten güven olmazda adam değil çünkü gökhanın adam gibi adam olduğu net belli oluyor zaten sen takma kafana bunları turabine bak sen![]()
Karışma sen.![]()
,Sms'de 1. olandan herkes korkar.😉
Gitmeyecek benim adamım.Açmasın açmasın Akın gitsin![]()
İnşallah bu hafta kaybederiz de Akın giderGitmeyecek benim adamım.İnadına Akın.
![]()
O Serocu bir kere.Turabi mi yapıyor bunu.😱Turabi arkadan konuşmuyor tek olduğunda üslubunu değiştiriyor yine ne diyecekse adamalrın üyzlerinede söylüyor dobra bir şekilde.
Turabi2ci kardeşime laf atan karşısında beni bulur.![]()
hahaha sen nasıl izliyorsun survivor u daha tolgaya yaptıklarını ne çabuk unuttunTurabi mi yapıyor bunu.😱Turabi arkadan konuşmuyor tek olduğunda üslubunu değiştiriyor yine ne diyecekse adamalrın üyzlerinede söylüyor dobra bir şekilde.
Turabi2ci kardeşime laf atan karşısında beni bulur.![]()