Maskeli Fedai
Favori Üye
İnşallah tüm dokunulmazlık oyunlarını gönüllüler alır da Akın gitmez.İnşallah bu hafta kaybederiz de Akın giderama Yiğit ve Akın Turabi yazar Sahra Akını yazarsa oldu bu iş
![]()
O Serocu bir kere.![]()
Pek uğramaz artık buralara acısı büyük onun.Turabiyi tutuyor daha![]()
Melunlar çoğalıyor desene.Sero Turabi'ci olduğuna göre Turabici artık.Kendiside itiraf etti.
![]()
Gökhanın oyunlarda Tolgayı ezdiğini görmüyon sanırım hem Sero kendisi dedi Gökhan beni fitilledi diyehahaha sen nasıl izliyorsun survivor u daha tolgaya yaptıklarını ne çabuk unuttun![]()
hahaha sen nasıl izliyorsun survivor u daha tolgaya yaptıklarını ne çabuk unuttun![]()
Akın eninde sonunda gidecek hatta Akını Tolga elesinİnşallah tüm dokunulmazlık oyunlarını gönüllüler alır da Akın gitmez.Siz Turabiciler bozulduğunuzla kalın.
![]()
Benle sokak sanatı tek yeterizPek uğramaz artık buralara acısı büyük onun.
Melunlar çoğalıyor desene.![]()
ya ne ezmesi adam taktik veriyor ayrıca ezse bile yüzüne karşı yapıyor turabi hep arkadan ya sero öyle dedi ama şimdi gerçekleri gördü merak etme tolganın gerçek yüzünü gördüm dedi ya duymadın mı gökhanın haklı olduğunu gördü yaniGökhanın oyunlarda Tolgayı ezdiğini görmüyon sanırım hem Sero kendisi dedi Gökhan beni fitilledi diye #ikincieldelikanlıgökhankeser![]()
He eler eler hayal kurmak bedava.Akın eninde sonunda gidecek hatta Akını Tolga elesin@sokak sanati
Pek uğramaz artık buralara acısı büyük onun.
Melunlar çoğalıyor desene.![]()
Pek uyumlu bir ikili değilsiniz bence.
Türkçe'ye çevirebilecek var mı şunuMelun saylı zaten arttırmamaya çalışıyoruz en fazla 3 oda belli.![]()
Uyumluyuz bir defa kıskanmaPek uyumlu bir ikili değilsiniz bence.
Türkçe'ye çevirebilecek var mı şunu![]()
@Bully acısından buralara uğramazOlursa süper olur.![]()
Ne zaman attım ama gitse mutlu olurumAkın'a çok laf atıyon zaten.Neyse iyi o zaman.
![]()
Pek uyumlu bir ikili değilsiniz bence.
Türkçe'ye çevirebilecek var mı şunu![]()
Abayı bu konuya uğramıyor bileKıskansın kıskansın Abay'ı yok onun nisbet yapalım.![]()
sen her zaman yüzüne söylüyor diyorsun ama her zaman söylemiyor işte bize az falan gösterilmiyor eğer yüzlerine söylese kavga çıkar ve bunu bize gösterirler merak etme sen ama yüzlerine söylemiyor işte arkadan konuşuyor akınında arkasından konuşuyor çok yapıyor bunları iyi izleTolga'ya geçen hafta dediklerini izlemedin galiba.Ayrıca adada o kadar zaman var hep konuşuyorlar ve bize az gösteriliyor bence bunalrı kaç kere söylemiştir.![]()