Maskeli Fedai
Favori Üye
Takas biliyor zaten
Takas biliyor zaten
Bazen oyle mesajlar yazıyorsun ki hiçbir şey anlamıyorum.Senle türkçe konuşuyorum zaten.😱
Aynen bir anti sesi eksik olur eskici zaten uğramaz Sadece Abay kalır onuda alt ederizkafa dinleriz.![]()
Melun dediği sen eskici ve abay 3 melun dediği bu işte: ABazen oyle mesajlar yazıyorsun ki hiçbir şey anlamıyorum.Dil ve Anlatım'da ciddi problemler var gibi.
![]()
Abayı bu konuya uğramıyor bile![]()
Bazen oyle mesajlar yazıyorsun ki hiçbir şey anlamıyorum.Dil ve Anlatım'da ciddi problemler var gibi.
![]()
Sana soran olmadı.Aynen bir anti sesi eksik olur eskici zaten uğramaz Sadece Abay kalır onuda alt ederiz
Melun dediği sen eskici ve abay 3 melun dediği bu işte: A
Çok beklersin gülüm.İyi korkuttun o melunu.İsmail'den sonra az girer oldu zaten sıra AKın'da Akın'da gitsin @Bully 'de gider.
Hızlı yazmaya çalışınca oluyor harflerin sırası değişiyor.:sss
Kovalayan mı var yavaş yavaş yaz işte.İyi korkuttun o melunu.İsmail'den sonra az girer oldu zaten sıra AKın'da Akın'da gitsin @Bully 'de gider.
Sana soran olmadı.
Çok beklersin gülüm.
Kovalayan mı var yavaş yavaş yaz işte.![]()
Korkutmak bizim işimizİyi korkuttun o melunu.İsmail'den sonra az girer oldu zaten sıra AKın'da Akın'da gitsin @Bully 'de gider.
Sana soran olmadı.
Çok beklersin gülüm.
Kovalayan mı var yavaş yavaş yaz işte.![]()
Zor dokunulmazlık oyunları gönüllülerin olacak.2 hafta diyorum.![]()
Ne güzel dedin öyle hadi inşallah.bugün şu Turabi diskalifiye olsunda kurtulalaım şundan![]()
ama akın vurursa o zaman kötü olur işte agaZor dokunulmazlık oyunları gönüllülerin olacak.
Ne güzel dedin öyle hadi inşallah.![]()
![]()
Zor dokunulmazlık oyunları gönüllülerin olacak.
Ne güzel dedin öyle hadi inşallah.![]()
![]()
sen her zaman yüzüne söylüyor diyorsun ama her zaman söylemiyor işte bize az falan gösterilmiyor eğer yüzlerine söylese kavga çıkar ve bunu bize gösterirler merak etme sen ama yüzlerine söylemiyor işte arkadan konuşuyor akınında arkasından konuşuyor çok yapıyor bunları iyi izle![]()
Hayret anlaştık uzun bir aradan sonra @Maskeli Fedai.İnşallah öyle olur.Ünlüler kazanmasın hiç.
Biraz fazla üslubu ağır bir biçimde söylüyor sanki Akın bilmiyor Turabi'nin onum sevmediğini.![]()
İnşallah vurmaz da vurursa sağlam bir tane indirsin sönsün şu hırbonun havası.ama akın vurursa o zaman kötü olur işte aga
Hayret anlaştık uzun bir aradan sonra @Maskeli Fedai.![]()
@sokak sanati ne diyon senHayret anlaştık uzun bir aradan sonra @Maskeli Fedai.
İnşallah vurmaz da vurursa sağlam bir tane indirsin sönsün şu hırbonun havası.![]()
Çok beklersinbugün şu Turabi diskalifiye olsunda kurtulalaım şundan![]()
ama arkasından konuşuyor işteİnşallah öyle olur.Ünlüler kazanmasın hiç.
Biraz fazla üslubu ağır bir biçimde söylüyor sanki Akın bilmiyor Turabi'nin onum sevmediğini.![]()
Bugün diskalifiye olmazsa dokunulmazlık oyunları hep bizde bence sıkıntı olmaz.Ama bireysele kalırsak çok kötü olur.En az 1 hafta kaybetmeliyiz.![]()
Aynen bir anti sesi eksik olur eskici zaten uğramaz Sadece Abay kalır onuda alt ederiz
Melun dediği sen eskici ve abay 3 melun dediği bu işte: A
aynen dövsün onu gebertsinHayret anlaştık uzun bir aradan sonra @Maskeli Fedai.
İnşallah vurmaz da vurursa sağlam bir tane indirsin sönsün şu hırbonun havası.![]()
SağolKıt olduğunu göstermişsin Bully'ni,n helal olsun.![]()