Aga bari 1.bölümü izle ya
Hadi bakalım![]()
Yılan tabiri dikkatini celbetsin.
Aga bari 1.bölümü izle ya
Hadi bakalım![]()
o anlam çıkıyor saçmalayan sensinTürk Millti değil herkesle aynı kafada olan bir insan değiğlim.Ayrıca sadece bir dizi için Millete bir şey demem bu sefer saçmaladın işte.![]()
Benim için farketmiyor ben 55.bölümde başlamıştımaga bazıları çakır ölünce bıraktım memati ölünce bıraktım diyor ya tamamen sallamaçakır ölüne de memati ölüne de reytingler tavan yaptı öyle gitti aksi durum var yani
![]()
Vadi yılan değil.Yılan olan my dirYılan tabiri dikkatini celbetsin.![]()
o anlam çıkıyor saçmalayan sensin
Benim için farketmiyor ben 55.bölümde başlamıştımaynen onlar tamamen sallamsayon.İnsan dayanamayıp yine izler
Vadi yılan değil.Yılan olan my dir
Ondan sonra daha müthiş bölümler geldi![]()
o zaman 46.bölümden itibaren devam et aga![]()
hey gidi hey bikaç bölüm izle bak nasıl yetişiyosunDenerim şansımı da size yetişebilirim bilmiyorum baya kasmam gerekecek.![]()
Maskeli Fedai öyle bir dizi izlemiyor takmıyor daBir çok uyuşmayan nokta olabilir ama konu vatan millet değil dizi milltin bir kısmının yaptığı iş ile benim yaptığım iş farklı olabilir ama ben farklıyım diye başkalarına farklı bakmam öyle yapanda yoktur sırf dizi için milletini küçümseyen.
Sen bunu dedin bence saçmaladın...
😱My izleyicisin sende.![]()
My gibi bir diziyi izleyeceğime sevdaluk izlerim daha iyiBir çok uyuşmayan nokta olabilir ama konu vatan millet değil dizi milltin bir kısmının yaptığı iş ile benim yaptığım iş farklı olabilir ama ben farklıyım diye başkalarına farklı bakmam öyle yapanda yoktur sırf dizi için milletini küçümseyen.
Sen bunu dedin bence saçmaladın...
😱My izleyicisin sende.![]()
Bugün başla bir 46.bölüm süper Polat mafyaya adım atıyor falanDenerim şansımı da size yetişebilirim bilmiyorum baya kasmam gerekecek.![]()
hey gidi hey bikaç bölüm izle bak nasıl yetişiyosun
Maskeli Fedai öyle bir dizi izlemiyor takmıyor da![]()
My gibi bir diziyi izleyeceğime sevdaluk izlerim daha iyi
Bugün başla bir 46.bölüm süper Polat mafyaya adım atıyor falan![]()
3 bölüm tekBen görebiliyorum.
İzledin sonuçta.![]()
o şekilde bakacak olursak bu ülkede vadi izlemeyen adam yoktur şuan izlemeyenler bile çakırlı zamanı kesin izlemiştir o zamanı izlemeyen şimdi izlemiştir ikisini izlemeyen aradaki zamanı izlemiştir eski vadiyi izlemeyen pusuyu izlemiştir pusuyu izlemeyen eski vadiyi izlemiştirBen görebiliyorum.
İzledin sonuçta.![]()
3 bölüm tek![]()
o şekilde bakacak olursak bu ülkede vadi izlemeyen adam yoktur şuan izlemeyenler bile çakırlı zamanı kesin izlemiştir o zamanı izlemeyen şimdi izlemiştir ikisini izlemeyen aradaki zamanı izlemiştir eski vadiyi izlemeyen pusuyu izlemiştir pusuyu izlemeyen eski vadiyi izlemiştir
bunları hiçbirini izlemen sinemaları izlemiştir
mesaj alındı umarım![]()
Ben tarih hakkında konuşuyordumhııı külahıma anlat Mustafa'yı yorumalrken iyiydi.
Adam My konusunda bizle yatıp kalkıyordu.![]()
Ben tarih hakkında konuşuyordum
Dizi ile ilgili hiç yorum falan yapmadım![]()
Bozulmadı yani aranız.neyse şaka yapıyordum zaten bende bizim diziye laf atınca mecbur sana yüklendim kusura bakma Turabici kardeşim.![]()
Aynen bu akşam Turbomuz fırtına estirecekneyse şaka yapıyordum zaten bende bizim diziye laf atınca mecbur sana yüklendim kusura bakma Turabici kardeşim.![]()
Bozulmadı yani aranız.![]()
![]()
Aynen bu akşam Turbomuz fırtına estirecek![]()
Bu hafta kaybederlim Akın gitsinAkın'ı eleyecek sonrada göbecikler göbeceikler.![]()