Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga bazıları çakır ölünce bıraktım memati ölünce bıraktım diyor ya tamamen sallama :D çakır ölüne de memati ölüne de reytingler tavan yaptı öyle gitti aksi durum var yani :D
Benim için farketmiyor ben 55.bölümde başlamıştım :D aynen onlar tamamen sallamsayon.İnsan dayanamayıp yine izler :D

Yılan tabiri dikkatini celbetsin.:A
Vadi yılan değil.Yılan olan my dir

o anlam çıkıyor saçmalayan sensin

Bir çok uyuşmayan nokta olabilir ama konu vatan millet değil dizi milltin bir kısmının yaptığı iş ile benim yaptığım iş farklı olabilir ama ben farklıyım diye başkalarına farklı bakmam öyle yapanda yoktur sırf dizi için milletini küçümseyen.
Sen bunu dedin bence saçmaladın...

Benim için farketmiyor ben 55.bölümde başlamıştım :D aynen onlar tamamen sallamsayon.İnsan dayanamayıp yine izler :D

Vadi yılan değil.Yılan olan my dir

😱My izleyicisin sende.:Z

Denerim şansımı da size yetişebilirim bilmiyorum baya kasmam gerekecek. :D
hey gidi hey bikaç bölüm izle bak nasıl yetişiyosun :d

Bir çok uyuşmayan nokta olabilir ama konu vatan millet değil dizi milltin bir kısmının yaptığı iş ile benim yaptığım iş farklı olabilir ama ben farklıyım diye başkalarına farklı bakmam öyle yapanda yoktur sırf dizi için milletini küçümseyen.

Maskeli Fedai öyle bir dizi izlemiyor takmıyor da :)

My gibi bir diziyi izleyeceğime sevdaluk izlerim daha iyi

Denerim şansımı da size yetişebilirim bilmiyorum baya kasmam gerekecek. :D
Bugün başla bir 46.bölüm süper Polat mafyaya adım atıyor falan :Z

Ben görebiliyorum.:D

İzledin sonuçta.:A
o şekilde bakacak olursak bu ülkede vadi izlemeyen adam yoktur şuan izlemeyenler bile çakırlı zamanı kesin izlemiştir o zamanı izlemeyen şimdi izlemiştir ikisini izlemeyen aradaki zamanı izlemiştir eski vadiyi izlemeyen pusuyu izlemiştir pusuyu izlemeyen eski vadiyi izlemiştir
bunları hiçbirini izlemen sinemaları izlemiştir
mesaj alındı umarım :D

hııı külahıma anlat Mustafa'yı yorumalrken iyiydi.:A

o şekilde bakacak olursak bu ülkede vadi izlemeyen adam yoktur şuan izlemeyenler bile çakırlı zamanı kesin izlemiştir o zamanı izlemeyen şimdi izlemiştir ikisini izlemeyen aradaki zamanı izlemiştir eski vadiyi izlemeyen pusuyu izlemiştir pusuyu izlemeyen eski vadiyi izlemiştir
bunları hiçbirini izlemen sinemaları izlemiştir
mesaj alındı umarım :D

Adam My konusunda bizle yatıp kalkıyordu.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...