ömrü hayatında görebileceği en büyük dizisi izlemesi onun içinde bir gurur kaynağı olacaktır siz gidin vasat dizilere devam ağalar paşalar gelinlerSağı solu belli olmuyor baksana izletmeyin şuna şu diziyi.![]()
ömrü hayatında görebileceği en büyük dizisi izlemesi onun içinde bir gurur kaynağı olacaktır siz gidin vasat dizilere devam ağalar paşalar gelinlerSağı solu belli olmuyor baksana izletmeyin şuna şu diziyi.![]()
Gitmez bu hafta sen takma kafana.akının gitsin kimin beter olacağını görüceğiz![]()
Vadici tabiki aga ama ön yargı var ve ön yargılarını kıramıyorlar bir türlüaga sana attığım videolarda hayran olmuştun artık izlersin şaka makayı geçelim vadicisin demi![]()
aga zaten hayran kalmıştın eski bölümlerden başlarsan daha iyi olurTransferi kesinleşsin de bi aga bakalım.![]()
ömrü hayatında görebileceği en büyük dizisi izlemesi onun içinde bir gurur kaynağı olacaktır siz gidin vasat dizilere devam ağalar paşalar gelinler![]()
Vay melun Kanal D'me laf yok.![]()
yok aga @Bully agam ön yargılı değil bi ara vadi videoları atıyordum izleyodu çok beğeniyodu da çok bölüm olduğundan izleyemiyodu şimdi baştan başlar büyük ihtimalleVadici tabiki aga ama ön yargı var ve ön yargılarını kıramıyorlar bir türlü
farklılık falan yok farklılık olsa bu millet 11 yıl boyunca baş tacı etmezdi bu diziyi hadi bakalımİşte görüş farklılığı yapacak bir şey yok.
Mecbur sevmiyorum artık kanlaın batsın.![]()
Yaparsan çok fena bozuşuruz![]()
1.bölümüne başlasa tamamdır devamı gelir zatenyok aga @Bully agam ön yargılı değil bi ara vadi videoları atıyordum izleyodu çok beğeniyodu da çok bölüm olduğundan izleyemiyodu şimdi baştan başlar büyük ihtimalle![]()
Senin yumruğun Vadiye yetişmez bileyeni sezon başlasın eğer Kanal D'de başlarsa büyük yumruk vururum.![]()
yok aga @Bully agam ön yargılı değil bi ara vadi videoları atıyordum izleyodu çok beğeniyodu da çok bölüm olduğundan izleyemiyodu şimdi baştan başlar büyük ihtimalle
farklılık falan yok farklılık olsa bu millet 11 yıl boyunca baş tacı etmezdi bu diziyi hadi bakalım![]()
Pana'dan açıklama gelsin bakalım bi aksiyonu severiz.yok aga @Bully agam ön yargılı değil bi ara vadi videoları atıyordum izleyodu çok beğeniyodu da çok bölüm olduğundan izleyemiyodu şimdi baştan başlar büyük ihtimalle
farklılık falan yok farklılık olsa bu millet 11 yıl boyunca baş tacı etmezdi bu diziyi hadi bakalım![]()
1.bölümüne başlasa tamamdır devamı gelir zaten
Senin yumruğun Vadiye yetişmez bile![]()
Aga bari 1.bölümü izle yaPana'dan açıklama gelsin bakalım bi aksiyonu severiz.![]()
Hadi bakalımYok şaka yapıyorum bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyorum.![]()
aksiyonun atasını izlememek sorundur zaten aga hadi bakalımPana'dan açıklama gelsin bakalım bi aksiyonu severiz.![]()
Çakırlı bölümleri biliyorum zaten o ölene kadar izlemiştim.Aga bari 1.bölümü izle ya![]()
evet hemen Türk milletini küçümseme geldiMilletin izlediğini çok umursamıyorum.![]()
Ondan sonra daha müthiş bölümler geldiÇakırlı bölümleri biliyorum zaten o ölene kadar izlemiştim.![]()
o zaman 46.bölümden itibaren devam et agaÇakırlı bölümleri biliyorum zaten o ölene kadar izlemiştim.![]()
Bunların izlediği diziyi Millet sevmez aga boşver takılsınlar kendi çaplarındaevet hemen Türk milletini küçümseme geldi![]()
evet hemen Türk milletini küçümseme geldi![]()
aga bazıları çakır ölünce bıraktım memati ölünce bıraktım diyor ya tamamen sallamaOndan sonra daha müthiş bölümler geldi![]()