Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağı solu belli olmuyor baksana izletmeyin şuna şu diziyi.:Z
ömrü hayatında görebileceği en büyük dizisi izlemesi onun içinde bir gurur kaynağı olacaktır siz gidin vasat dizilere devam ağalar paşalar gelinler :kiki:

Vadici tabiki aga ama ön yargı var ve ön yargılarını kıramıyorlar bir türlü
yok aga @Bully agam ön yargılı değil bi ara vadi videoları atıyordum izleyodu çok beğeniyodu da çok bölüm olduğundan izleyemiyodu şimdi baştan başlar büyük ihtimalle :D

İşte görüş farklılığı yapacak bir şey yok.:D

Mecbur sevmiyorum artık kanlaın batsın.:A
farklılık falan yok farklılık olsa bu millet 11 yıl boyunca baş tacı etmezdi bu diziyi hadi bakalım :D

yok aga @Bully agam ön yargılı değil bi ara vadi videoları atıyordum izleyodu çok beğeniyodu da çok bölüm olduğundan izleyemiyodu şimdi baştan başlar büyük ihtimalle :D

farklılık falan yok farklılık olsa bu millet 11 yıl boyunca baş tacı etmezdi bu diziyi hadi bakalım :D

Milletin izlediğini çok umursamıyorum.:)

Pana'dan açıklama gelsin bakalım bi aksiyonu severiz. :A

Pana'dan açıklama gelsin bakalım bi aksiyonu severiz. :A
aksiyonun atasını izlememek sorundur zaten aga hadi bakalım :D açıklama sezon finalinden sonra gelir şimdi açıklasalar atv 7 de başlatıp 9 da bitirip reytingleri 3 e falan düşürür :kiki: zaten bu haberler yüzünden bu bölüm son 45 dakkada 30 dakka reklam verdi reklam saatlerini önce çekti hainler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...