Turabi sanki adada çok bişey yapıyordu onu geçtim Gökhan oyunlarda sürekli evire çevire yeniyo ? buna ne diyeceksin pekiEvethem İsmail sürekli yan gelip yatıyordu ve devamlı toktu tabi yener
![]()
Turabi sanki adada çok bişey yapıyordu onu geçtim Gökhan oyunlarda sürekli evire çevire yeniyo ? buna ne diyeceksin pekiEvethem İsmail sürekli yan gelip yatıyordu ve devamlı toktu tabi yener
![]()
İkisini topla 1080Lafımı hazmadamadin yazışıma taktık yok artık Bully 360 sen 720.![]()
Ne diediğin belli değil hala birde gelmiş bana laf atmaya çalışıyosun sen ilk önce düzgün cümleler kurLafımı hazmadamadin yazışıma taktık yok artık Bully 360 sen 720.![]()
Turabi nin mayısa kadar olan maçlarını izlemedin sanırım.Turabi fark atıyordu ama Gökhan mayıstan sonra her oyunu kazanmaya başladı ama hala yeniyor Turabi eli ayağına dolaşmasaTurabi sanki adada çok bişey yapıyordu onu geçtim Gökhan oyunlarda sürekli evire çevire yeniyo ? buna ne diyeceksin peki![]()
Ne diediğin belli değil hala birde gelmiş bana laf atmaya çalışıyosun sen ilk önce düzgün cümleler kur![]()
Nereye fark atıyodu yaTurabi nin mayısa kadar olan maçlarını izlemedin sanırım.Turabi fark atıyordu ama Gökhan mayıstan sonra her oyunu kazanmaya başladı ama hala yeniyor Turabi eli ayağına dolaşmasa![]()
Mart Nisan bölümlerini izleNereye fark atıyodu yaGökahn adamım geleni geçeni yeniyo
![]()
Aynen ya Bully hakikaten komik mesajlar yazdıCiddi söyledim ki ben Akın döver.Muay thai bilen adamı nereye dövüyon hacı adamın aklını alırlar.?
![]()
Gerek yok bakmaya Gökhan yenmiştirMart Nisan bölümlerini izle
Aynen ya Bully hakikaten komik mesajlar yazdı![]()
Yav Turabi her oyunu kazanıyordu son 1 aydır Gökhan kazanmaya başladı 😡Gerek yok bakmaya Gökhan yenmiştir![]()
Her oyunu kazanıyomuydu istatistik varmı Gökhan ve Turabi arasındaki oyunlarda kim daha fazla kazanmış ?Yav Turabi her oyunu kazanıyordu son 1 aydır Gökhan kazanmaya başladı 😡
Uykulu uykulu cevap veriyordum onaDün baya beni anmışsınız hepnizi yorumlayayım dedim kurtuluşunuz yok.
@Bully bilindik fesatlığı ile öne çıkmış.Ben yokken maskeli oda yokkke Harunnn60 kardeşimize saldırmış ama gereken tüm cevaplar verilmiş o mendebura.
@Harunnn60 'a son ana kadar ne diyor diyordum bu ama adamı öyle zıvanadan çıkarmışsınız ki tarafsızlığını koruyamamış ve mecburen Turabi fanı olmuş bu konuda kendisini destekliyorum ve çok sıkı bişr ekip olduğumuzu dile getiriyorum önümğze geleni yutacağımızıda buradan söyleyeyim bize güç katacaktır.
@Maskeli Fedai kjardeşim Bully'nin oyunlarıyla biraz baş etmekte zorlanmış iftralar havada uçuşmuş ama güzel sıyrıldı o melunların arasından.Tebrikler yola devm.
@ABAY_06 tarafı belli değil ama antici olduğu içi,n umrumuzda değpil kellesinhi alabiliriz.
Olaya karışan melunları göz altı yapalım kalan sahalar bizimdir yola devam.![]()
Yorumlara bak heleDün baya beni anmışsınız hepnizi yorumlayayım dedim kurtuluşunuz yok.
@Bully bilindik fesatlığı ile öne çıkmış.Ben yokken maskeli oda yokkke Harunnn60 kardeşimize saldırmış ama gereken tüm cevaplar verilmiş o mendebura.
@Harunnn60 'a son ana kadar ne diyor diyordum bu ama adamı öyle zıvanadan çıkarmışsınız ki tarafsızlığını koruyamamış ve mecburen Turabi fanı olmuş bu konuda kendisini destekliyorum ve çok sıkı bişr ekip olduğumuzu dile getiriyorum önümğze geleni yutacağımızıda buradan söyleyeyim bize güç katacaktır.
@Maskeli Fedai kjardeşim Bully'nin oyunlarıyla biraz baş etmekte zorlanmış iftralar havada uçuşmuş ama güzel sıyrıldı o melunların arasından.Tebrikler yola devm.
@ABAY_06 tarafı belli değil ama antici olduğu içi,n umrumuzda değpil kellesinhi alabiliriz.
Olaya karışan melunları göz altı yapalım kalan sahalar bizimdir yola devam.![]()
Uykulu uykulu cevap veriyordum ona![]()
Yorumlara bak hele![]()
Saldırın 3'üncü kişi kim ? bekliyorumTüm gün pineklemiş akşam tam eforla saldırıya geçmiş zaten o melun belli oluyordu.Ama Akın'ı hiç bir şekilde övme görüyorsun ne kadar tarafsız olmaya çalışsan bir fırsatını bulup kullanıyor bize karşı.
Sana düzenlenecek saldırı planlarını hazırlıyoruz şuan 3 kişiyi zor durdurursun.![]()
Saldırın 3'üncü kişi kim ? bekliyorum![]()
Harunnmu o sizle olurmu şüpheliyimŞuan planh aşamasında fena geleceğiz.
@Harunnn60 müsait vakitlerini bana yaz suikastı düzenleyelim cesedide başka konuya atarız.![]()
Son mesajına kadar bende şüpheliydima ma adamı çileden çıkartmışsınız bize katılmış.Harunnmu o sizle olurmu şüpheliyim![]()