Bende Gökahanı tutuyorum hep destek tam destekAkını tabiki de Hı o kazanamadımı ki inşallah kazanır Merve o da mı kazanamadı Gökhan![]()
Bende Gökahanı tutuyorum hep destek tam destekAkını tabiki de Hı o kazanamadımı ki inşallah kazanır Merve o da mı kazanamadı Gökhan![]()
3 kişi cevap vermek senin için zor olucak hadi @eskici agam az giriyo şanslısın ama ben ve bully var yakıcaz çıranı![]()
İyi taktik ver çocuğa yoksa geldiğinde bir bakmışsın Gökhancı olmuş![]()
Seni Gökhancı yapcam ben sen canını sıkmaBen dönek değilim![]()
Gerek yok ben tek başıma yeterim1-2 kişi yetiştirmem lazım 2-3.
Aslında Billy'de bizden ama konuay çekemiyoruz.
Biz güveniyorum Maskeliye.![]()
@takas'ı çağırırz sana gerekli cevabı verir zaten kıl turabiyeŞunu unutuyorsunuz ben bir Vadiciyim.Vadici olduğum içinde sizin gibilere karşı kolay cevap veririm![]()
Gökhanşşşş sen kimdendinde birileri sinsen olacak.![]()
Ailende Gökhancımı varBeni ailem Gökhancı yapamamış sen nasıl yapacaksın
@takas agam her ne kadar Turabiye kıl olursa da benim yanımda savaşır sizinle![]()
Gökhanve ayriyetten turonuzu kim yenerse oyunlarda onu tutuyorum tolga hariç tabi
![]()
İlk yorumumu okursan ki orada Merve hakkında herşeyi söyledim ben arkasındayım da kız hep doğru bildiğini yaptı.Bazı kişilerin arkasından oyun oynamadı...Mesela Tolga,Serenay oyun kaybettiğinde erkeklerin yanına gidip erkekleri Serenayı yazmaları için teşfik ediyordu...Serenay ise Tolgaya senin adını duygusal olarak hayatta yazmam dedi..Duygusal yazamadıysa o zaman geriye mantıksal kalıyorPeki Turabiyi sevmeye bilirsin ama sevenlerede küçümseyici şekilde davranmamalısın.
Sanırım merve konusunda bana katılıyorsun yorum yapmadığına göre.![]()
Bully nerden sizden adam full nefret turabiden1-2 kişi yetiştirmem lazım 2-3.
Aslında Billy'de bizden ama konuay çekemiyoruz.
Biz güveniyorum Maskeliye.![]()
Bully nerden sizden adam full nefret turabiden![]()
O istedi bunu yapıcak bişey yokHı hı ondan adamı tehdit etmeyin.![]()
Ayrıca ben o kişiyi sevenleri küçümsemedi yorumu iyi oku bu adamlara nasıl oy atılır dedim Turabi ve Tolgayı küçümsedim😉Peki Turabiyi sevmeye bilirsin ama sevenlerede küçümseyici şekilde davranmamalısın.
Sanırım merve konusunda bana katılıyorsun yorum yapmadığına göre.![]()
Tamam gelsin görcez kimle savaşıyoBeni ailem Gökhancı yapamamış sen nasıl yapacaksın
@takas agam her ne kadar Turabiye kıl olursa da benim yanımda savaşır sizinle![]()
Hepsi Gökhancı ben tek TurabiciyimGökhanve ayriyetten turonuzu kim yenerse oyunlarda onu tutuyorum tolga hariç tabi
Ailende Gökhancımı var![]()
Benle savaşmaz 😎Tamam gelsin görcez kimle savaşıyo![]()
İyiymiş bir tek sen anticisin heHepsi Gökhancı ben tek Turabiciyim![]()
Bilmezmiyim...Ama içimden bir ses Gökhan kazanacak diyor....Şu ana kadar survivoru hep efendiler kazandı...Yani çok göze batmayan kişiler...Nihat,Derya ve sırada Gökhan var galiba...Bende Gökahanı tutuyorum hep destek tam destekBilmiyodum konuya uğra @Bully 'de fanatik Akıncı
Ne bilem biran unuttum o konuya fazla uğrmaıyokiBilly kane o yanlış okumuşsun mjendebur.![]()
He onun için beni Gökhancı yapamassınİyiymiş bir tek sen anticisin he![]()