Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki Turabiyi sevmeye bilirsin ama sevenlerede küçümseyici şekilde davranmamalısın.
Sanırım merve konusunda bana katılıyorsun yorum yapmadığına göre.:)
İlk yorumumu okursan ki orada Merve hakkında herşeyi söyledim ben arkasındayım da kız hep doğru bildiğini yaptı.Bazı kişilerin arkasından oyun oynamadı...Mesela Tolga,Serenay oyun kaybettiğinde erkeklerin yanına gidip erkekleri Serenayı yazmaları için teşfik ediyordu...Serenay ise Tolgaya senin adını duygusal olarak hayatta yazmam dedi..Duygusal yazamadıysa o zaman geriye mantıksal kalıyor:Dve Tolgayı yazacağından Tolganın haberi yoktu.Ama Merve tolganın yanına gidip söyledi senin performansını düşük görüyorum diye..
Aynı şekilde Serenaya da aynısını yaptı yüzüne söyledi Serenayın arkasından iş çevirmedi.Serenay ihanete uğradım dost kazığı yedim diyor ama Serenayın son dakikada haberi olmadı Merve önceden söylemişti serenaya(İşte bu da merve farkıdır diyorum ve susuyorum...

Peki Turabiyi sevmeye bilirsin ama sevenlerede küçümseyici şekilde davranmamalısın.
Sanırım merve konusunda bana katılıyorsun yorum yapmadığına göre.:)
Ayrıca ben o kişiyi sevenleri küçümsemedi yorumu iyi oku bu adamlara nasıl oy atılır dedim Turabi ve Tolgayı küçümsedim😉

Bende Gökahanı tutuyorum hep destek tam destek :) Bilmiyodum konuya uğra @Bully 'de fanatik Akıncı
Bilmezmiyim...Ama içimden bir ses Gökhan kazanacak diyor....Şu ana kadar survivoru hep efendiler kazandı...Yani çok göze batmayan kişiler...Nihat,Derya ve sırada Gökhan var galiba...
ama kalbim akınla o olmaz ise merrve ile o da olmaz ise gökhanla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...